Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΛΕΙΑ «Έσβησε» στην άσφαλτο πατέρας τεσσάρων κοριτσιών

ΗΛΕΙΑ «Έσβησε» στην άσφαλτο πατέρας τεσσάρων κοριτσιών
Στο πένθος βυθίστηκε η Στροφυλιά Ραχών – Το όχημα ανετράπη και καταπλάκωσε τον άτυχο οδηγό
Πατέρας τεσσάρων κοριτσιών και άνθρωπος που μεγάλωνε ένα ακόμα κορίτσι στην οικογένειά του, ήταν ο Ανδρέας Γιαννακόπουλος του Αθανασίου, από τις Ράχες Κρεστένων. Ο 56χρονος αγροτοκτηνοτρόφος, σκοτώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και τον καταπλάκωσε, στον παραλιακό χωματόδρομο της Στροφυλιάς, που συνδέει τις Ράχες με το Ανεμοχώρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος είχε κατεύθυνση από τις Ράχες προς το Ανεμοχώρι και προορισμό την καντίνα που βρίσκεται στην παραλία Ανεμοχωρίου. Αν και ο δρόμος είναι ευθεία, υπάρχουν κάποια δύσκολα σημεία με πολύ άμμο που διασχίζουν με δυσκολία οι οδηγοί.
Σε ένα από αυτά τα σημεία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο άτυχος άνδρας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στην άκρη του δρόμου. Την στιγμή που το αυτοκίνητο ντεραπάρισε, παραμορφώθηκε ο ουρανός της καμπίνας και το σώμα του 56χρονου τινάχτηκε έξω από αυτή, με αποτέλεσμα το όχημα κατά την τελευταία του περιστροφή να τον καταπλακώσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Οι λιγοστοί κάτοικοι της περιοχής που αντιλήφθηκαν τι συνέβη, έσπευσαν σε βοήθεια όμως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να σώσουν τον 56χρονο.
Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο χωριό. Ο 56χρονος Ανδρέας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, αλλά και ο ίδιος αγαπούσε τον τόπο που επέλεξε για να δημιουργήσει την οικογένεια και τη δουλειά του.
Ο χαμός του άφησε όλα τα κορίτσια ορφανά. Απαρηγόρητη και η σύζυγός του.
Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: