Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ !! - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ !!

Και τα νέα μας προγνωστικά στοιχεία, προειδοποιούν για ακραίες καιρικές συνθήκες σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια των μεσημεριανών και κυρίως των απογευματινών ωρών της Δευτέρας, προβλέπονται ισχυρές καταιγίδες στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην δυτική Στερεά Ελλάδα, στην δυτική και βόρεια Πελοπόννησο, καθώς και στην δυτική και κεντρική Μακεδονία. Προσοχή στην Ήπειρο και την δυτική Μακεδονία, μιας και τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά.

Από το βράδυ της Δευτέρας ως και το πρωί της Τρίτης, πανίσχυρες καταιγίδες και ισχυρές βροχές, θα χτυπήσουν το Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, την δυτική Μακεδονία, την δυτική Στερεά Ελλάδα καθώς και την δυτική Πελοπόννησο. Λιγότερες καταιγίδες και βροχές, θα πέσουν στην υπόλοιπη Μακεδονία, στην Θεσσαλία, στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα και στην υπόλοιπη Πελοπόννησο.

Κατά την διάρκεια της Τρίτης, αναμένονται και πάλι ακραία καιρικά φαινόμενα, στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην Μακεδονία, στην Θεσσαλία, στην Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο. Προσοχή καθώς τα φαινόμενα θα είναι άκρως επικίνδυνα.

Κατά τις απογευματινές ώρες, αναμένονται τα πιο έντονα φαινόμενα, με τον καιρό να επιδεινώνεται και στην Θράκη, καθώς και στα νησιά του βόρειου, βορειοανατολικού Αιγαίου αλλά και στην δυτική Κρήτη.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το που θα χτυπήσει η ισχυρή κακοκαιρία, θα μαθαίνετε και τις επόμενες ώρες και ημέρες μέσω άρθρων και αναλυτικών προγνώσεων μας.

Διαβάστε επίσης :
NASA: ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: