Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ !! - ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΦΟΔΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ !!

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται για σήμερα Κυριακή 27 Ιουλίου σε όλη σχεδόν την βόρεια Ελλάδα, με καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις τοπικά ανέμους, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, σταδιακά από το μεσημέρι, ο καιρός θα χαλάσει με καταιγίδες στην Ήπειρο και την δυτική Μακεδονία.

Από το μεσημέρι και μετά και κυρίως τις απογευματινές ώρες, αναμένεται πιο έντονα καιρικά φαινόμενα, δηλαδή πιο ισχυρές καταιγίδες, που πιθανότατα να συνοδεύονται από χαλάζι, αστραπόβροντα και δυνατούς ανέμους, στην Ήπειρο και κυρίως στην δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Λιγότερο έντονα φαινόμενα θα σημειωθούν σε τμήματα βόρεια της Θεσσαλίας αλλά και στην ανατολική Μακεδονία. Ιδιαίτερη προσοχή δείξτε το απόγευμα στην δυτική και κεντρική Μακεδονία και κυρίως στους νομούς Καστοριάς, Κοζάνης, Γρεβενών, Φλώρινας, Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλας και Κιλκίς.

Καταιγίδες θα σημειωθεί σήμερα το απόγευμα και στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Πρόσκαιρα τα φαινόμενα θα έχουν πιο έντονο χαρακτήρα στην δυτική πλευρά της πόλης.

Σημαντική βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ της Κυριακής και προς τα ξημερώματα της Δευτέρας σε όλη την βόρεια χώρα.
 ΕΚΤΑΚΤΟ !! - ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΦΟΔΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ !! - ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: