Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Περιμένεις το καλοκαίρι; Δες γιατί δεν έρχεται!!!

PictureΘέα από Μακρινίτσα 3/6/14



Ξαφνιάστηκαν οι Έλληνες με τον σημερινό καιρό! Παρότι τα μετεωρολογικά παπαγαλάκια είχαν προειδοποιήσει για βροχή μετά λάσπης, το τελικό σκηνικό ήταν τελείως....alien!!! Ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας, μαυρογκρίζα σύννεφα και μια ψυχολογία ανάλογη. Φυσικό είναι, αφού όταν χααρπίζουν μας παίρνει και μας σηκώνει όλους μαζί -καιρό και νευρικό σύστημα.
Θα έχετε δει πολλές να σας βάζω φωτογραφίες με θέα στο Βόλο. Ε να, λοιπόν η σημερινή, άκρως καλοκαιρινή θέα που μου προσέφεραν οι γκλομπαλιστές βιαστές του καιρού και οι σιωπηλοί τους συνωμότες! Λασπο-ομίχλη!!!

Και περίμενα αρκετή ώρα να βγουν και οι φωτογραφίες της NASA να δω τι στο διάολο (κυριολεκτικά) γίνεται εκεί πάνω, αλλά άργησαν σήμερα.... Κάτι μαύρες στραβοκομμένες έβγαιναν στην αρχή, λες και κάποιος προσπαθούσε να κρύψει κάποια ασκήμια. Τελικά, τι να κάνουν, έκαναν τα αποκαλυπτήρια. Ιδού το υπέροχο θέαμα κακοποίησης καιρού!!!



Η Ελλάδα βιάζεται κι εσύ βλέπεις ΜΟΝΟ το οικονομικό γιατί πονάει η τσέπη σου. Για τη γη σου που ξεσκίζεται, οι άνθρωποι γύρω σου που ψήνονται στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα δεν σε νοιάζει; Ή μήπως έφτασες σε σημείο βρασμού ο ίδιος; Ψάχνεις να βρεις ποιο θα είναι το επόμενο ΟΛΟΪΔΙΟ με τα προηγούμενα κόμμα για να το ψηφίσεις. Ελληναράς, ξαφνικά, δηλώνεις και πατριώτης, αλλά γι' αυτή την κτηνωδία, δεν ζητάς τα ρέστα κι έτσι αυτοί συνεχίζουν. Σοσιαλιστής δηλώνεις κι αριστερός και πλάι στην Σοσιαλιστική Διεθνή (τρομάρα σου) αλλά για τη γενοκτονία... μούγκα!

Δεν μπορεί να φταίνε ΠΑΝΤΑ οι άλλοι!!! Δεν μπορεί να σου κάνουν κάτι που δεν θες και δεν επιτρέπεις!!! Βαρέθηκα να ακούω δικαιολογίες που τελικά είναι ένα απλό άλλοθι μιας καλά εξασκημένης αδιαφορίας. Φταίει ο μετεωρολόγος και ο δημοσιογράφος μόνο που δεν μιλούν;

Πείτε μου αλήθεια... πόσοι από σας που περιμένετε να έρθει το καλοκαίρι κάνατε κάτι για να σταματήσει ο χειμώνας; μμμ;;;
http://www.sat24.com/gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: