Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Dan Bilzerian: Δισεκατομμυριούχος παίκτης πόκερ πέταξε γυμνή πορνοστάρ από την ταράτσα του


Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του πλανήτη. Δισεκατομμυριούχος παίκτης πόκερ, παραλίγο να σκοτώσει την 19χρονη ερωμένη του. Ή μάλλον, μία από τις ερωμένες του (Vid)
Ο δισεκατομμυριούχος παίκτης του πόκερ, Dan Bilzerian, φαίνεται ότι "τερμάτισε" τον όρο, "ξέφρενη διασκέδαση".
Ο Dan που θεωρείται ο μεγαλύτερος playboy του Instagram και φημίζεται για τα ξέφρενα πάρτι και την άσωτη ζωή του, διοργάνωσε ακόμα ένα στην έπαυλη του στο Χόλιγουντ.
Ο 33χρονος περνάει το χρόνο του απολαμβάνοντας ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη, πάρτι που θα ζήλευε και ο μετρ του είδους Χιου Χέφνερ, με δεκάδες γυναίκες που περιφέρονται με τα εσώρουχα ή τα μαγιό στο σκάφος ή την έπαυλή του, κάνουν βουτιές στην πισίνα του και του… χαϊδεύουν το μούσι.
Πρόσφατα, έφυγε από μια παρτίδα no-limit hold'em με 10 εκατ $ σε μια βαλίτσα και δεν είναι σίγουρο αν το ποσό αυτό έχει συνυπολογιστεί στην περιουσία του
Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου, καταγράφεται να πετάει την 19χρονη γυμνή πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών, Janice Griffith από την στέγη του σπιτιού του στην πισίνα του κάτω ορόφου. Για καλή της τύχη, εκείνη γλίτωσε με μόλις ένα σπασμένο πόδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: