Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Σοκ: Οι μυστηριώδεις Κυρίες της Βαρβακείου έρχονται από το υπερπέραν!



Μια φωτογραφία που τράβηξε χθές το πρωί, επισκέπτης της κρεαταγοράς, αποκαλύπτει την ανατριχιαστική αλήθεια που κρύβεται πίσω από το μυστήριο των φιλάνθρωπων γυναικών που επισκέπτονται στις γιορτές τη Βαρβάκειο Αγορά
Πλάσματα από μια άλλη διάσταση φαίνεται ότι είναι τελικά οι φιλάνθρωπες κυρίες με τα μαύρα τζιπ, που σύμφωνα με μαρτυρία του προέδρου των κρεοπωλών, εμφανίστηκαν και χθές στη...Βαρβάκειο Αγορά και πρόσφεραν δωρεάν κρέας σε καταναλωτές που δεν είχαν τη δυνατότητα να το πληρώσουν.
Η εκδοχή αυτή, εξηγεί άλλωστε και τον λόγο που κανείς δεν κατάφερε να της φωτογραφίσει ή να τις βιντεοσκοπήσει, μολονότι εκείνες όχι μόνο δεν έκαναν καμμία προσπάθεια να κρυφτούν αλλά στέκονταν επι δύο ώρες δίπλα στα ταμεία.

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο, η μόνη που κατάφερε να απαθανατίσει μια από αυτές τις αινιγματικές γυναίκες, τραβήχτηκε με ειδικό φίλτρο instagram που όπως φαίνεται, έχει την ιδιότητα να καταγράφει όντα από άλλες διαστάσεις. Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι οι ειδικοί που εξέτασαν την εικόνα, διαβεβαιώνουν πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι δεν έχει υποστεί καμμία επεξεργασία.
Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο λοιπόν, οι δέκα αυτές γυναίκες-φαντάσματα, φθάνουν στην οδό Αθηνάς με τα υπερπολυτελή τζιπ τους μέσω μια πύλης που επικοινωνεί με το υπερπέραν – γι’ αυτό άλλωστε βρίσκουν να παρκάρουν στην οδό Αθηνάς τόσο εύκολα εκείνη την ώρα.
Επίσης, όπως φαίνεται κατέχουν υπερφυσικές δυνάμεις, αφού εμποδίζουν με τη δύναμη της σκέψης τα κανάλια να φτάσουν εκεί και να καταγράψουν τη δραστηριότητά τους – αν και οι δύο ώρες παραμονής τους εκεί, δίπλα στα ταμεία, είναι υπερ-αρκετές για να φτάσει κάποιος ρεπόρτερ.
Πιθανότατα μάλιστα, χρησιμοποιώντας την ίδια υπερφυσική δύναμη της σκέψης, που είναι ικανή να κατευθύνει τη βούληση των γύρω τους, κάνουν τους ευεργετηθέντες να ξεχνάνε αμέσως το γεγονός και να μην το αναφέρουν. Γι’ αυτό άλλωστε και κανείς δεν έχει εμφανιστεί στα ΜΜΕ, για να τις περιγράψει ή να αφηγηθεί λεπτομέρειες.
Εξάλλου πώς αλλιώς θα μπορούσαν δέκα γυναίκες, μέσα σε 2 ώρες να ξοδέψουν 50.000 ευρώ σε κρέας; Αν δεν είχαν μεταφυσικές ιδιότητες, με 7 ευρώ το κιλό, θα έπρεπε να πληρώσουν 7 τόνους και 142 κιλά κρέατος (50.000 δια 7 ίσον 7.142). Δηλαδή κάθε μια από τις δέκα, θα έπρεπε μέσα σε δύο ώρες να αγοράζει 714,2 κιλά για άπορους. Δηλαδή περίπου 6 κιλά το λεπτό. Μόνο κάποιος με υπερφυσικές ικανότητες θα μπορούσε να καταφέρει κάτι τέτοιο!
Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν, τα φαντάσματα που εμφανίζονται στη Βαρβάκειο με τη μορφή εύπορων αινιγματικών κυριών, είναι πνεύματα από το παρελθόν. Κάποιοι μάλιστα είναι βέβαιοι ότι πρόκειται τις μαθήτριες ενός Καθολικού οικοτροφείου που είχαν καεί στη μεγάλη πυρκαγιά της Κρεαταγοράς (γνωστή και ως Grand BBQ), το 1920. Μάλιστα, επειδή την εποχή εκείνη οι μαθήτριες νήστευαν, τους έχει μείνει απωθημένο με το κρέας, γι’ αυτό και βοηθούν τους ανθρώπους να προμηθευτούν όσο περισσότερο μπορούν.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: