Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Playboy Behind the Scenes» - Άβολες πόζες, πολλοί συντελεστές, γυμνά μοντέλα - O φωτογράφος Πάτρικ Βαν Νταμ μας βάζει στα... άδυτα του Playboy μέσα από το άλμπουμ του! (φωτό)

Έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές ανδρών. Οι φωτογραφίες στις σελίδες του αποτέλεσαν αιτία χιλιάδων φαντασιώσεων. Το «Playboy» είναι το πιο γνωστό ανδρικό περιοδικό του πλανήτη και τώρα βγάζει στο φως την άγνωστη πλευρά των φωτογραφήσεων του.



Ο φωτογράφος Πάτρικ Βαν Νταμ κάνει μια δουλειά που κάθε άντρας θα ζήλευε.

Φωτογραφίζει τα γυμνά μοντέλα για τις σελίδες του Playboy και στο βιβλίο του «Playboy Behind the Scenes», αποφάσισε να μοιραστεί την σκληρή πραγματικότητα πίσω από το μύθο της φωτογράφησης των πιο ποθητών γυναικών στον κόσμο.
patvandam.com


Το φωτογραφικό υλικό που μοιράζεται ο Van Dam στο βιβλίο του, έχει να κάνει με αυτή την απόλυτα υπολογιστική διαδικασία που έχουν να κάνουν οι φωτογραφήσεις των γυναικών του Playboy, προκειμένου οι φωτογραφίες (και οι ίδιες οι γυναίκες) να είναι τόσο «τέλειες», ώστε να συντηρήσουν τις φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού:

άβολες πόζες, πολλοί συντελεστές, πέρα από τον φωτογράφο και το γυμνό μοντέλο, αστείες στάσεις, όλα αυτά μέσα στο κατά τα άλλα σέξι τοπίο μίας φωτογράφησης για το περιοδικό που έχει συνδεθεί απόλυτα με το σεξ.















Δεν υπάρχουν σχόλια: