Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις; Φανταστικές φωτογραφίες με υπέροχα παιδιά ντυμένα με την «επαγγελματική» τους στολή!!

 


Η κλασική ερώτηση «Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω» έγινε η πηγή έμπνευση μιας φωτογράφου που πέρασε πολλά χρόνια ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο για να απαθανατίσει στο φακό της τα πιο τρελά όνειρα των παιδιών.



Η Sofie Knijff πήγε σε πολλές χώρες και ζήτησε από παιδιά σχολικής ηλικίας να της πουν τι ονειρεύονται να γίνουν όταν μεγαλώσουν και στη συνέχεια τα φωτογράφισε με βάση την επαγγελματική επιλογή τους. Αυτό που της έκανε εντύπωση είναι ο βαθμός που το περιβάλλον και οι συνθήκες ζωής επηρεάζουν τα παιδιά. «Για παράδειγμα τα περισσότερα παιδάκια στο Μάλι ήθελαν να γίνουν γιατροί και να βοηθήσουν τους άλλους ανθρώπους ενώ στη Γροιλανδία ήθελαν να γίνουν κυνηγοί. Δεν έλειψαν βέβαια και οι μάγοι αλλά και ο Χάρι Πότερ!», λέει η Knijff στη Huffington Post.
1. Γιατρός, Μάλιperierga.gr - Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω… στον κόσμο! - See more at: http://perierga.gr/2014/02/%cf%84%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%cf%89-%cf%8c%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%cf%8e%cf%83%cf%89%e2%80%a6-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%bf/#sthash.m6jQycwS.dpuf
1. Γιατρός, Μάλι
2. Αεροσυνοδός, Ισλανδία
3. Επιχειρηματίας, Ινδία
4. Τραγουδιστής, Νότια Αφρική
5. Καταστηματάρχης, Γροιλανδία
6. Δημοσιογράφος, Μάλι
7. Χάρι Πότερ, Ινδία
8. Κυνηγός, Γροιλανδία
9. Φωτογράφος, ΗΠΑ
10. Ηθοποιός, Νότια Αφρική
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: