Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Το σουτιέν της αγάπης - ανοίγει μόνο για τον αληθινό έρωτα


Είναι γνωστό πως η Ιαπωνία είναι η χώρα της παραξενιάς. Κάθε φορά, εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, θα βγάλει κάποια νέα διαφήμιση, κάποιο νέο προϊόν, και θα σε αποστομώσει. Αυτό ακριβώς έγινε και με το "σουτιέν της αγάπης".
Πρόκειται για ένα σουτιέν, το οποίο (άκουσον-άκουσον) δεν μπορεί να το ξεκουμπώσει κάποιος παρά μόνο αν είναι ο αληθινός έρωτας της κοπέλας που το φοράει. Σύμφωνα με τις μελέτες (!!!) που έγιναν, ο καρδιακός παλμός ενός ατόμου όταν βρίσκεται κοντά στον έρωτά του αλλάζει και επιταχύνει. Ένας αισθητήρας στο σουτιέν καταγράφει τις αλλαγές αυτές και στέλνει τις πληροφορίες σε μια εφαρμογή στο κινητό, στην οποία υπάρχει ένα "love meter" το οποίο γεμίζει. Όταν αυτό φτάσει το 100%, ΜΠΑΜ! Το σουτιέν ανοίγει μόνο του!
Τώρα, βεβαίως, τι θα συμβεί αν οι κοπέλες που το φοράνε βρεθούν κατά τύχη στο δρόμο δίπλα στην αγάπη τους ή σε κάποιον διάσημο και είδωλό τους, μάλλον δεν το σκέφτηκαν και πολύ οι κατασκευαστές αυτού του... ιδιαίτερου σουτιέν. Άσε που, άμα χαλάσει, μπορεί να διαλύσει σχέσεις, καθώς θα ξεκινήσουν διάλογοι τύπου "γιατί δεν ανοίγει; δεν μ' αγαπάς πια;"....
Δεν το πιστεύετε; Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: