Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Πέντε καταφύγια εντός και κοντά στην Αττική, με κόστος διαμονής από 8 ευρώ / το άτομο

thea1
Παραδοσιακή διαμονή, δραστηριότητες στη φύση, δάση, ελάφια και φασολάδα με λουκάνικα. Πώς μπορείτε να ζήσετε κι εσείς ένα τέτοιο ονειρεμένο χειμερινό ταξίδι και να σας κοστίσει μόλις 8  ευρώ το άτομο;
 thea1
Μα φυσικά επισκεπτόμενοι και διαμένοντας σε ένα καταφύγιο!
 
Συγκεντρώστε μεγάλη παρέα, εξοπλιστείτε με sleeping bags και ζεστά ρούχα, και φύγαμε για όποιο απ’ τα πέντε καταφύγια εντός και κοντά στην Αθήνα, προτιμάτε!
 
-Το ορεινό καταφύγιο στο Φλαμπούρι της Πάρνηθας:
φλαμπουρι
 
Τα παιδιά θα παίξουν άφοβα στον προάυλιο χώρο μέσα στα έλατα και εσείς θα απολαύσετε καλομαγειρεμένο κοκκινιστό με μακαρόνια, ρακόμελο με ντάκο και μυτζηθροπιτάκια.
 
Μπορείτε να διανυκτερεύσετε στον επάνω όροφο του καταφυγίου σε ένα χώρο άνετο και ζεστό, με ξύλινο πάτωμα και ξύλινη οροφή, κάνοντας έναν γεμάτο ενέργεια ξεκούραστο ύπνο. Παρέχονται στρώματα μαξιλάρια και κουβέρτες ενώ είναι απαραίτητο να φέρετε υπνόσακο (Sleeping bag) ή σεντόνια και μαξιλαροθήκη.
 
Η χωρητικότητα στο Φλαμπούρι είναι περί τα45 άτομα και αν συνδυαστεί με το Φλαμπουράκι μπορεί να φτάσει τα 55 άτομα.
 
Τηλέφωνα για κρατήσεις θέσεων 210 24646 66 και 6972 256215.
Κόστος διαμονής:
Μειωμένο λόγω οικονομικής κρίσης,  παιδιά 8 €, μεγάλοι 10 €.
Περισσότερες πληροφορίες στο
www.flabouri.gr.
 
 
-Το καταφύγιο Μπάφι της Πάρνηθας:
 
Μία μόλις ώρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας, στο όμορφο και άγνωστο, για πολλούς, βουνό της Πάρνηθας μπορείς να αναπνεύσεις οξυγόνο, να αποδράσεις από τη πολύβουη πόλη, να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας και με μια στάση στο καταφύγιο Μπάφι, να απολαύσεις τον πρωινό καφέ και την υπέροχη θέα. Το καταφύγιο Μπάφι βρίσκεται στην καρδιά της Πάρνηθας.
 
Το καταφύγιο παρέχει για διανυκτέρευση ένα δωμάτιο που μπορεί να φιλοξενήσει 25 έως 30 άτομα. Πρόκειται για ένα χώρο άνετο και ζεστό, που προσφέρει στους επισκέπτες του έναν ξεκούραστο ύπνο και ανάπαυση όλες τις εποχές του χρόνου.
Από το καταφύγιο παρέχονται μαξιλάρια και κουβέρτες. Για λόγους καθαριότητας και υγιεινής όμως, ο επισκέπτης είναι απαραίτητο να έχει μαζί του δύο σεντόνια, μαξιλαροθήκη και παντόφλες.

 
Για επιπλέον πληροφορίες ή για να μάθετε τη διαθεσιμότητα του δωματίου επικοινωνήστε με : . 210 2403556, 210 2469050, 6977 648739 ή 210 3310323 και μάθετε περισσότερα στο www.mpafi.gr.
 
Kόστος: 10€/άτομο
Έκπτωση 15% στον ΕΟΣ Αθηνών και τα αδελφά σωματεία
Έκπτωση 10% σε ομάδες προσκόπων, πολύτεκνους και ανέργους
 
 
-Το καταφύγιο «Μιχάλης Δέφνερ» στον Παρνασσό:
παρνασο
 
Ένα άρτια οργανωμένο καταφύγιο σε απόσταση μόλις μισού χιλιομέτρου από το χιονοδρομικό κέντρο του Γεροντόβραχου.
 
Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 35 άτομα, διαθέτει κεντρική θέρμανση, ντους, πλήρως οργανωμένη κουζίνα και δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού σκι, αλλά και έλκηθρα που θα λατρέψουν τα πιτσιρίκια σας.
 
Κόστος 12€ /άτομο.
Πληροφορίες και κρατήσεις: 22370 25130 και 6986055080.


Διαβάστε την συνέχεια στο infokids.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: