Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ο διάσημος Γάλλος γυναικολόγος της Κάρλα Μπρούνι κατηγορείται για βιασμό 33 ασθενών του

Για βιασμό 33 ασθενών του κατηγορείται ο γιατρός της Κάρλα Μπρούνι
Στο εδώλιο κάθεται ο επονομαζόμενος «Μάγος των Μωρών», Αντρέ Αζού , διάσημος γάλλος γυναικολόγος και γκουρού στην εξωσωματική γονιμοποίηση, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση 33 ασθενών του!
 Για βιασμό 33 ασθενών του κατηγορείται ο γιατρός της Κάρλα Μπρούνι
Η είδηση ότι ο γιατρός που ξεγέννησε την Κάρλα Μπρούνι, πρώην «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας, αλλά και την πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Ρασιντά Ντατί, κατηγορείται για βιασμό ασθενών του, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη χώρα του Φρανσουά Ολάντ.
Ο ίδιος, πάντως, κατά την εκδίκαση της υπόθεσής του παραδέχτηκε μόνο ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με ορισμένες πελάτισσές του. Μάλιστα, με ορισμένες από αυτές απέκτησε και μωρό.
Ο γάλλος γυναικολόγος με εμπειρία 20 ετών αρνήθηκε ότι βίασε πελάτισσές του οι οποίες τόλμησαν να ακολουθήσουν τον δρόμο της δικαιοσύνης, αναφέρει το protothema.gr.
Η κλινική La Muette στο Παρίσι την οποία διευθύνει ο Αζού, έχει άριστη φήμη στη Γαλλία, καθώς τα ποσοστά επίτευξης εγκυμοσύνης με μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είναι αρκετά υψηλά.
Σε δικαστήριο του Παρισιού, ένα από τα θύματά του, η Μαρί Γεζεκέλ, 51 ετών, κατέθεσε την ιστορία του δικού της... Γολγοθά.
«Κατά την διάρκεια της επίσκεψής μου στην κλινική, στα μέσα της δεκαετίας του ' 80, ο Αντρέ Αζού μου είπε ότι αφού δεν μπορούσε να με αφήσει έγκυο ο άντρας μου, θα το έκανε εκείνος. Ήμουν 20 ετών και απογοητευμένη. Αμέσως με βίασε. Ξαναπήγα να τον δω δύο φορές και κάθε φορά με βίαζε. Έπεσα στην παγίδα του γιατί ήθελα απεγνωσμένα ένα παιδί».
Από την πλευρά του, μετά την κατάθεση της Γεζεκέλ, ο γάλλος γιατρός έσπευσε να πει πως, όλες τις φορές, η πελάτισσά του ήθελε να κάνει σεξ μαζί του κι ότι ο ίδιος δεν άσκησε βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: