Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΒΕΛΟ- ΒΟΧΑ: Τριήμερο κοινωνικής αλληλεγγύης

ΒΕΛΟ- ΒΟΧΑ: Τριήμερο κοινωνικής αλληλεγγύης 
Από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα. Κωνσταντίνα Τζαναβάρα αναφέρονται τα εξής: «Πλησιάζοντας οι μέρες των Χριστουγέννων ας δείξουμε όλοι την ανθρώπινη πλευρά μας και την κοινωνική αλληλεγγύη, καθιερώνοντας το ΄΄Τριήμερο Κοινωνικής Αλληλεγγύης΄΄. Συγκεκριμένα:
Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου οι εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, θα βρίσκονται στη Λαϊκή Αγορά Βέλου, προκειμένου να συγκεντρώσουν τα τρόφιμα που θα διαθέτει ο καθένας μας
Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου οι εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα βρίσκονται στη Λαϊκή Αγορά Ζευγολατιού, προκειμένου να συγκεντρώσουν τα τρόφιμα που θα διαθέτει ο καθένας μας, ενώ το
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου ΄΄ημέρα Αλληλεγγύης΄΄ σε όλα τα SUPER MARKET του Δήμου μας από 9.00π.μ. έως 14.00μ.μ. μπορούμε να προσφέρουμε όλοι μας ένα προϊόν στον συνδημότη μας. Θα σας περιμένουμε στις εισόδους των καταστημάτων.
Στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς
την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 22.00 θα πραγματοποιηθεί Rock Party ΄70 ΄80΄ 90΄στο Καφέ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ στην παραλία Βραχατίου. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Τιμή εισόδου 8€ με το πρώτο ποτό ενώ τη
Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου ώρα 11.00π.μ. θα πραγματοποιηθεί γιορτή εν όψει των Χριστουγέννων για τους μικρούς φίλους των μελών του Παντοπωλείου. Κάθε προσφορά θα είναι πολύτιμη.
Ενισχύοντας την προσπάθεια στηρίζουμε τους συμπολίτες μας. Καλές γιορτές με υγεία σε όλους΄΄
Ο Δήμος Βέλου Βόχας μέσω του Ν.Π.Δ.Δ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ για άλλη μια χρονιά συμμετείχε στο πρόγραμμα της Ε.Ε που αφορά τρόφιμα για τους  άπορους του Δήμου. Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες πραγματοποιήθηκε η παραλαβή των τροφίμων τα οποία θα διανεμηθούν στους δικαιούχους ως εξής:
Για τους δικαιούχους των χωριών Βέλου, Κρηνών, Ελληνοχωρίου, Στιμάγκας, Πουλίτσας, Ταρσινών, Κοκκωνίου, Νεράτζας, η διανομή θα γίνει την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου από ώρα 10.00 π.μ. έως 12.00μ.μ. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Βέλο επί της οδού Αγίας Μαρίνας 115Α , έναντι του Δημοτικού Καταστήματος Βέλου.
Για τους δικαιούχους των χωριών Βραχατίου, Βοχαϊκού, Μπολατίου, Ευαγγελιστρίας η διανομή θα γίνει την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου από ώρα 10.00π.μ. έως 1.00 π.μ. στο Κ.Α.Π.Η Βραχατίου.
Για τους δικαιούχους του Ζευγολατιού η διανομή θα γίνει την Πέμπτη 19 Δεκμβρίου από ώρα 11.30π.μ. έως 12.30 μ.μ στο Κ.Α.Π.Η Ζευγολατιού.
Στις δύσκολες στιγμές ο Δήμος Βέλο Βόχας προσπαθεί να συμβάλλει με κάθε τρόπο και μέσο προκειμένου να ανακουφίσει  τους δημότες του που έχουν ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: