Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Βίντεο: Σπάει το διαμέρισμα, επειδή δεν του επέστρεψαν την εγγύηση


Εκδίκηση από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, που νοίκιαζε, πήρε ένας νεαρός Γάλλος. Το διαλύει με βαριοπούλα, ακούγοντας Μπετόβεν! (Vid)
Ένας οργισμένος Γάλλος έκανε γυαλιά καρφιά το διαμέρισμα που ενοικίαζε καθώς ο ιδιοκτήτης του, δεν του επέστρεψε το ποσό των 2000€ που είχε δώσει ως εγγύηση όταν το ενοικίασε.
Έχοντας στη διαπασών Μπετόβεν, κρατά μια βαριοπούλα και σπάει τοίχους, τον καθρέφτη στο μπάνιο, την τουαλέτα, το ντους, την πόρτα, τα ντουλάπια και το καλοριφέρ.
Στο βίντεο που κατέγραφε ένας φίλος του εξηγεί τους λόγους που έκανε τον βανδαλισμό στο διαμέρισμα:
"Καλησπέρα αγαπητέ μου ιδιοκτήτη καταγράφω αυτό το βίντεο γιατί δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας ούτε τηλεφωνικώς, ούτε με email, ούτε με γράμμα. Αποφασίσατε  να κρατήσετε την εγγύησή μου έτσι θα αποφάσισα να πραγματοποιήσω το όνειρό κάθε ενοικιαστή που έχει ως ιδιοκτήτη ένα στραβόξυλο" ανέφερε πριν φορέσει τα γυαλιά ηλίου του και ξεκινήσει να τα σπάει.
Η αυθεντικότητα του βίντεο δεν έχει επιβεβαιωθεί, καθώς σύμφωνα με το Γαλλικό νόμο η εγγύηση επιστρέφεται στον ενοικιαστή όταν αυτός επιστρέψει τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη.
Ωστόσο ο νεαρός θα μπορούσε να είχε πρόσβαση σε αυτό σε περίπτωση που είχε διπλά κλειδιά.
(Πηγή:gentside)

locataire από stefanelonikitelo

Δεν υπάρχουν σχόλια: