Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Pasta φούρνου και να καίει



Δυσκολία

Μικρή




Είδος


 
 

Μακαρόνια Φούρνου http://greekcook.gr/images/recipes/20020908102249_4b12d56014f2e.jpg 3.5 564 5

Υλικά:
  • μακαρόνια πένες ή σαλιγκάρι (ένα πακέτο)
  • 250 γρ. γκούντα
  • 200 γρ. ζαμπόν
  • 1 κουτί γάλα νουνού light συμπυκνωμένο
  • βούτυρο
Εκτέλεση:
  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί μαζί με το τυρί και το ζαμπόν (σε κομμάτια), ρίχνουμε και το γάλα και ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε κομματάκια βουτύρου από επάνω και ψήνουμε. Μπορούμε να βάλουμε και μανιτάρια αν θέλουμε.
Καλή όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: