Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Σκότωσε την κόρη της κατά λάθος

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν μία μητέρα πυροβόλησε θανάσιμα την κόρη της, κατά λάθος. Την πυροβόλησε θανάσιμα νομίζοντας ότι ήταν ο σύντροφός της, ο οποίος απειλούσε τη ζωή της
Την 25χρονη κόρη της σκότωσε κατά λάθος μια γυναίκα στο Winter Haven της Φλόριντα. Δράστης η 52χρονη Adele Bing η οποία πυροβόλησε θανάσιμα την κόρη της Ruby.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές η γυναίκα σήκωσε το όπλο της όταν άκουσε κάποιον να χτυπά την πόρτα του σπιτιού της.
Η 52χρονη ήταν σε διάσταση με το σύντροφό της, ο οποίος φέρεται να την απειλούσε. Αποτέλεσμα ήταν η γυναίκα να πάρει ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ και το περίστροφό και να ανοίξει την πόρτα.
Κάτω από ανεξήγητο λόγω το όπλο εκπυρσοκρότησε ωστόσο και σκότωσε την κόρη της η οποία είχε στην αγκαλιά της την μόλις τεσσάρων μηνών κόρη της.
Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν στην αστυνομία ότι είδαν την 52χρονη να κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της και να φωνάζει: "Μην πεθάνεις, κοριτσάκι μου".
Δήλωσε πως δε θα μπορούσε να σκοτώσει τη μητέρα της εγγονής της και υποστήριξε ότι "Ήταν ατύχημα. Κλείστε με μέσα για τα καλά".
Η Bing κατηγορείται για δολοφονία δεύτερου βαθμού και για παιδική κακοποίηση, καθώς θα μπορούσε να τραυματίσει σοβαρά την 4 μηνών εγγονή της.
Όταν ερωτήθηκε γιατί έκανε χρήση του όπλου, ισχυρίστηκε ότι σκόπευε να σκοτώσει τον σύντροφό της, γιατί "θα επέστρεφε να τη δολοφονήσει".
Πηγή: christianpost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: