Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Άνοιξαν παρά το "λουκέτο" του ΣΔΟΕ: Σε διαθεσιμότητα η διοικητής του τοπικού Α.Τ.

Οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου αγνόησαν την απόφαση του ΣΔΟΕ που σφράγισαν το μαγαζί στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι. Η αντίδραση του ΣΔΟΕ. Διετάχθη ΕΔΕ (Vid)
Φαίνεται πως οι αποφάσεις και τα πρόστιμα του ΣΔΟΕ είναι "ψιλά γράμματα" για τους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου της Καλλιθέας Χαλκιδικής.
Αγνόησαν το 48ωρο λουκέτο που επιβλήθηκε και άνοιξαν κανονικά το νυχτερινό κέντρο.
Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν έλεγχο την Παρασκευή και επέβαλαν το παραπάνω πρόστιμο στους ιδιοκτήτες γιατί δεν έκοβαν αποδείξεις. Κανονικά δηλαδή το κέντρο θα έπρεπε να παραμείνει κλειστό το Σάββατο και την Κυριακή.
Οι ιδιοκτήτες δεν φάνηκε ωστόσο, να τρομάζουν και πολύ από το "λουκέτο" του ΣΔΟΕ, με αποτέλεσμα ο Πάνος Κιάμος να συνεχίσει κανονικά τις εμφανίσεις του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, oι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δύο υπεύθυνους του καταστήματος στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
 
Η αντίδραση του ΣΔΟΕ
Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος, μιλώντας στο Mega το μεσημέρι της Κυριακής είπε ότι δύο εκ των υπευθύνων του καταστήματος συνελήφθησαν.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής, οι ελεγκτές είχαν ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ και τον αρμόδιο εισαγγελέα. "Είμαστε στη διαδικασία να επανακλείσουμε το μαγαζί", είπε χαρακτηριστικά.
"Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν", διαβεβαίωσε ο κ. Στασινόπουλος τονίζοντας πως "σκοπός μας δεν είναι να κλείνουμε τα μαγαζιά, αλλά να ενημερώνουμε για αυτό το μέτρο, προκειμένου να συμμορφωθούν οι επιχειρηματίες".
Αντίδραση από την ΕΛ.ΑΣ.
Το περιστατικό της αποσφράγισης του καταστήματος προκάλεσε και την αντίδραση της Ελληνικής Αστυνομίας και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
Διετάχθη ΕΔΕ, ενώ παράλληλα, τέθηκε σε διαθεσιμότητα η διοικητής του τοπικού αστυνομικού Κασσάνδρειας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: