Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Κ. ΔΙΜΗΝΙΟ: 1ο Κύπελλο Ελλάδας Beach-Racket τετράδες ανδρών 13 και 14 Ιουλίου 2013


Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Στις 13 Ιουλίου Σάββατο  και ώρα 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του συνδιοργανωτή  Αθλητικού συλλόγου ρακετιστών  Σικυώνος  Κιάτου στον

Πευκιά Κάτω Διμηνιού  60 αθλητές που συνθέτουν  11 κορυφαίες τετράδες ανδρών δίνουν το παρών στους προκριματικούς αγώνες του 1ΟΥ Κυπέλλου Ελλάδας στο Beach-Racket.
Ο νέος θεσμός του κυπέλλου Ελλάδας προβλέπει τα εξής : Με την λήξη των προκριματικών αγώνων του Σαββάτου  οι 8 καλύτερες ομάδες  παίρνουν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της Κυριακής 14/7. Μετά από κλήρωση οι 8 ομάδες χωρίζονται σε ζευγάρια και ξεκινούν τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης  για το ποια ομάδα θα περάσει μεταξύ των κληρωθέντων ζευγαριών. 4  ομάδες περνούν στην ημιτελική φάση  και μετά από κλήρωση σχηματίζουν 2 ζευγάρια από τα οποία  θα προκύψουν 2 ομάδες που περάσουν στην τελική φάση για την ανάδειξη της κυπελλούχου ομάδας για το 2013.
Ο νέος θεσμός του κυπέλλου παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί τα αλλεπάλληλα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων απαιτούν  άριστη φυσική κατάσταση των αθλητών και ο παράγων κλήρωση ενδεχομένως να δημιουργήσει και εκπλήξεις στα αποτελέσματα. Οι αγωνες διεξαγωνται στα πλαισια των Σικυωνιων 2013».
Στη φωτο ο πρόεδρος του συλλόγου ξυλορακέτας Κιάτου κ. Κ. Κελλάρης
Στη φωτο ο πρόεδρος του συλλόγου ξυλορακέτας Κιάτου κ. Κ. Κελλάρης
ΣΣ. Ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στον πρόεδρο του συλλόγου ξυλορακέτας Κιάτου κ. Κώστα Κελλάρη που χωρίς τις επίμονες προσπάθειές του δεν θα γινόταν τίποτα από τα παραπάνω! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: