Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Πρότασης Γάμου με τις πιο διάσημες "κοτρώνες"

Τα διαμάντια είναι ο καλύτερο φίλος της νύφης. Από το αξίας 250.000 δολαρίων μονόπετρο της Demi μέχρι το δαχτυλίδι αυτό που άλλαξε η Katy Perry, όλα είναι μοναδικά και πολύ λαμπερά.
Gwyneth Paltrow
 
O Chris Martin έκανε πρόταση γάμου στην Gwyneth στις αρχές του 2003 και στις 5 Δεκεμβρίου 2003 είπαν το αιώνιο "I Do".
Jennifer Aniston
 
Το ντεμπούτο του στο φωτογραφικό φακό έκανε το μονόπετρο, που της χάρισε ο Justin Theroux, κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στο Santa Fe.
Miley Cyrus
 
O on/off αγαπημένος της Liam Hemsworth της έκανε πρόταση γάμου τον Ιούνιο με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 3,5 καρατίων από τον Neil Lane.
Alicia Silverstone
 
To δαχτυλίδι που της έδωσε ο αγαπημένο της, Christopher Jarecki, μετά από 8 χρόνια σχέσης άνηκε στην ίδια του τη γιαγιά.
Britney Spears
 
Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 5 καρατίων με διπλό δέσιμο είχε δώσει στην Britney το 2004 ο πατέρας των παιδιών της, Kevin Federline.
Demi Moore
 
250.000 δολάρια κόστιζε το δαχτυλίδι που της φόρεσε ο Ashton της Demi.
Reese Witherspoon
 
Η Reese και ο Jim Toth ανακοίνωσαν τον αραβώνα τους το Δεκέμβριο του 2010 και η Reese δεν μπορούσε να σταματήσει να δείχνει το νέο της "αξεσουάρ".
Eva Longoria
 
Με μόλις ένα μονόπετρο αξίας 150.000 δολαρίων έκανε πρόταση γάμου ο Tony Parker στην Eva Longoria το Δεκέμβριο του 2006.
Megan Fox
 
O Brian Austin Green έπεσε γονατιστός για δεύτερη φορά και τη ζήτησε σε γάμο τον Ιούνιο του 2010. Για βοήθεια είχε και ένα πλατινένιο τριών καρατίων διαμάντι.
Katy Perry
 
Με ένα ροζ διαμάντι από τον Cartier έκανε αρχικά πρόταση γάμου ο Russell Brand στην Katy, αλλά η Katy το άλλαξε με ένα άλλο σπάνιο διαμάντι από την Ινδία.
Christina Aguilera
 
To "ναι" είπε η Christina στον Jordan Bratman μόλις είδε τον πέντε καρατίων διαμάντι το Φεβρουάριο του 2005.
Kate Middleton
 
O πρίγκηπας William παρουσιάσε στο κοινό την Kate αφού πρώτα της είχε χαρίσει το ίδιο δαχτυλίδι που φορούσε η μητέρα του, Diana.

Δεν υπάρχουν σχόλια: