Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΚΙΑΤΟ: Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια καφετέριας για «φρουτάκια»- Συνελήφθη και ο παίχτης… 74 ετών!

Δείτε τα δύο μηχανήματα που κατασχέθηκαν από το κατάστημα της 40χρονης στο ΚιάτοΣε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, μία 40χρονη Ελληνίδα και ένας 74χρονος Έλληνας, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, μετά από αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα– καφετέρια ιδιοκτησίας της 40χρονης, όπου διαπιστώθηκε να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί δύο ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια», του οποίου τη διεξαγωγή είχε επιτρέψει στον 74χρονο.
Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν τα δύο ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, καθώς και το χρηματικό ποσό των -594- ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: