Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Τραγωδία στην Κορινθία: Από το καλάσνικοφ των ληστών η σφαίρα που σκότωσε την 25χρονη

Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη τριών ληστών στην Πελοπόννησο. Κατά τη διάρκεια συμπλοκής τους με αστυνομικούς στα Ίσθμια βρήκε τον θάνατο μια 25χρονη γυναίκα, που περνούσε τυχαία από το σημείο (Vid+Pics)
Από τα πυρά των επικίνδυνων κακοποιών που αναζητούνται, τραυματίστηκε θανάσιμα η άτυχη 25χρονη  το βράδυ της Παρασκευής στα Ίσθμια Κορινθίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η βολίδα που προκάλεσε τον τραυματισμό της 25χρονης, έχει βληθεί από πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάζνικοφ και προέρχεται από τα πυρά των κακοποιών.
Σε επιφυλακή βρίσκεται όλη η αστυνομική δύναμη στην Πελοπόννησο ενώ δυνάμεις της ΕΚΑΜ και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών με εκπαιδευμένους σκύλους και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, πραγματοποιούν ευρεία αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ένοπλων δραστών.
Η κοπέλα που επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο και διέμενε στην Κόρινθο δέχθηκε σφαίρα κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών και αστυνομικών δυνάμεων που τους καταδίωκαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου υπέκυψε.
 
Η αιματηρή υπόθεση ξεκίνησε από τις 9:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν τρεις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε ταβέρνα στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών και με την απειλή των όπλων άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη χρήματα και το αυτοκίνητό του τύπου τζιπ, με το οποίο διέφυγαν.
Οι δράστες εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λίγο μετά την Κινέττα, από όπου ξεκίνησε η καταδίωξη.

Το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας
Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, γινόταν συνεχώς ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα, γύρω στις 11:30 το βράδυ, να τραυματιστεί θανάσιμα στα Ίσθμια η διερχόμενη με το αυτοκίνητό της 25χρονη.
Η άτυχη γυναίκα, οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όταν μια σφαίρα εξοστρακίστηκε και την χτύπησε στην πλάτη. Την ώρα που δέχθηκε τη σφαίρα, μιλούσε με έναν φίλο της.
 Η 25χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου και εξέπνευσε στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, και μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη τους. Επίσης, δεν έχει βρεθεί ακόμα το κλεμμένο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν.
 
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το αυτοκίνητο είναι μάρκας Subaru Forrester, μαύρου χρώματος, ενώ έχει δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφία του, με την παράκληση οποιοσδήποτε πολίτης το εντοπίσει να τηλεφωνήσει στο "100".
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: