Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΒΡΑΧΑΤΙ: Αστυνομική επιχείρηση και συλλήψεις 10 ατόμων

ΒΡΑΧΑΤΙ: Αστυνομική επιχείρηση και συλλήψεις 10 ατόμων
Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες, από το πρωί έως το μεσημέρι, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Βραχατίου Κορινθίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν δέκα άτομα εκ των οποίων πενήντα επτά ημεδαποί και πενήντα τρεις αλλοδαποί, καθώς και σε εξήντα πέντε οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εβδομήντα δύο άτομα, από τα οποία σαράντα τρεις ήταν ημεδαποί και είκοσι εννέα ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δέκα άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Οκτώ ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Ένας ημεδαπός ΡΟΜΑ, μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
  • Ένας αλλοδαπός, για καταδικαστικό έγγραφο.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν πέντε παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: