Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Νέες φωτογραφίες από την κακοποίηση των ληστών στο Βελβεντό


Βίντεο και φωτογραφίες δημοσιοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. από τη στιγμή της σύλληψης των τριών δραστών της ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης. Σοκάρουν τα πρόσωπα των νεαρών (Pics+Vid)
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από τη σύλληψη των τριών ληστών της Κοζάνης, με στόχο να αποδείξει πως ο τραυματισμός τους προέκυψε από τη συμπλοκή που προηγήθηκε.

Σε συνέντευξη τύπου η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων βάσει του οποίου δεν προκύπτει άσκηση αστυνομικής βίας κατά τη διάρκεια της κράτησης των συλληφθέντων για τη ληστεία της Κοζάνης.
Από τα στοιχεία προκύπτει σαφώς ότι υπήρξε συμπλοκή για να επιτευχθεί η σύλληψή τους και να απελευθερωθεί ο γιατρός που είχαν επιβιβάσει βίαια στο αυτοκίνητό τους.
Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη συμπλοκής στο πεδίο από τις καταθέσεις των μαρτύρων και από τις φωτογραφίες κατά την προσαγωγή τους στο αστυνομικό τμήμα. Φωτογραφήθηκαν με κινητό τηλέφωνο και με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στις 15:30.

Αστυνομικές πηγές σημείωναν ότι οι νεαροί αρνήθηκαν να παραλάβουν τις σχετικές παραγγελίες που αφορούσαν την ιατροδικαστική τους εξέταση και δεν κατέστη εφικτό να εξεταστούν μέχρι σήμερα καθώς δεν γνώριζαν σε ποια φυλακή θα μεταχθούν.
Πλέον από τη στιγμή που βρίσκονται στις φυλακές Κορυδαλλού η εξέταση τους θα γίνει από την αρμόδια Ιατροδικαστική Υπηρεσία.


Σύλληψη Κοζάνη από depy6






Δεν υπάρχουν σχόλια: