Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΙΣΑΡΙ: Εξελίξεις με το «ακατάλληλο» λεωφορείο που πήγε να μεταφέρει τους μαθητές

Το περιπολικό, οι γονείς και το ακινητοποιημένο λεωφορείοΚΑΙΣΑΡΙ: Ακατάλληλο λεωφορείο πήγε να μεταφέρει τα παιδιά στο σχολείο;- Ειδοποιήθηκε η αστυνομία
-Οι γονείς δεν επέτρεψαν στα παιδιά τους να επιβιβαστούν στο λεωφορείο και ειδοποίησαν την αστυνομία. -Ο οδηγός παράτησε το λεωφορείο και έφυγε!
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Οι γονείς προχτες στο Καίσαρι αγανάκτησαν και τελικά όπως ήταν αναμενόμενο αντέδρασαν. Περιμένοντας να περάσει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ το οποίο εκτελεί το σχολικό δρομολόγιο (που αναφέρουμε παραπάνω) πληροφορήθηκαν ότι λόγω πάγου θα πρέπει να πάνε τα παιδιά στον κάμπο του χωριού. Ο οδηγός του λεωφορείου, όπως μας ανέφεραν οι γονείς, ισχυρίστηκε ότι έφθασε μέχρι το Κλημέντι και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω, λόγω πάγου. Οι γονείς αμέσως έκαναν την εν λόγω διαδρομή γιατί αδυνατούσαν να πιστέψουν την ύπαρξη πάγου και τελικά έβγαλαν «λαβράκι»!!!
Πήγαν στον κάμπο του χωριού και βρήκαν ένα λεωφορείο με διαλυμένα λάστιχα!!! Μόλις είδαν σε τι κατάσταση είναι τα ελαστικά του λεωφορείου δεν επέτρεψαν στα παιδιά τους να επιβιβαστούν και κάλεσαν την αστυνομία! Ο οδηγός παράτησε το λεωφορείο στο πρατήριο υγρών καυσίμων που υπάρχει σε εκείνο το σημείο και ΈΦΥΓΕ!!! Η αστυνομία έφτασε στο σημείο σύμφωνα με μαρτυρίες γονέων στην korinthiannews.gr, είδε την κατάσταση που βρισκόταν το λεωφορείο και ξεκίνησε τις διαδικασίες αφαίρεσης των πινακίδων!!!
Οι γονείς είναι πολύ αναστατωμένοι με αυτό το περιστατικό και μας δήλωσαν ότι έχουν σκοπό να το …τραβήξουν όσο πάει! Δεν είναι δυνατόν να μεταφέρονται τα παιδιά τους στο σχολείο με λεωφορεία που δεν τους παρέχουν την ασφάλεια που χρειάζεται! «Ο οδηγός του λεωφορείου, όπως μας ανέφεραν οι γονείς, ισχυρίστηκε ότι έφθασε μέχρι το Κλημέντι και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω, λόγω πάγου. Οι γονείς αμέσως έκαναν την εν λόγω διαδρομή γιατί αδυνατούσαν να πιστέψουν την ύπαρξη πάγου και τελικά έβγαλαν «λαβράκι»!!!
Πήγαν στον κάμπο του χωριού και βρήκαν ένα λεωφορείο με διαλυμένα λάστιχα!!! Μόλις είδαν σε τι κατάσταση είναι τα ελαστικά του λεωφορείου δεν επέτρεψαν στα παιδιά τους να επιβιβαστούν και κάλεσαν την αστυνομία! Ο οδηγός παράτησε το λεωφορείο στο πρατήριο υγρών καυσίμων που υπάρχει σε εκείνο το σημείο και ΈΦΥΓΕ!!!
Η αστυνομία έφτασε στο σημείο σύμφωνα με μαρτυρίες γονέων στην korinthiannews.gr, είδε την κατάσταση που βρισκόταν το λεωφορείο και ξεκίνησε τις διαδικασίες αφαίρεσης των πινακίδων!!!…»
Δείτε τα ελαστικά του οχήματος
Δείτε τα ελαστικά του οχήματος
Ο δήμος έκανε καταγγελία στην αστυνομία
Επανερχόμαστε σήμερα για να σας ενημερώσουμε ότι το θέμα αυτό έχει πάρει πολύ μεγάλη διάσταση. Όλοι αναρωτήθηκαν με τη στάση του οδηγού του λεωφορείου, ο οποίος μόλις είπαν οι γονείς ότι θα ειδοποιήσουν την αστυνομία, παράτησε το όχημα και έφυγε. Νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η αστυνομία έφτασε χθες στο σημείο (δείτε φωτο).
Το περιπολικό, οι γονείς και το ακινητοποιημένο λεωφορείο
Το περιπολικό, οι γονείς και το ακινητοποιημένο λεωφορείο
Στη συνέχεια η αστυνομία κάλεσε τον οδηγό του οχήματος να δώσει εξηγήσεις και να πάρει το όχημα από το σημείο που το είχε αφήσει. Καταγγελία στην αστυνομία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας από γονείς, έκανε και ο δήμος Σικυωνίων σε ότι αφορά το όχημα και τον οδηγό του λεωφορείου. Οι γονείς είναι αναστατωμένοι και αναφέρουν ότι τίθεται θέμα ασφαλείας για τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: