Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο βίντεο με τη δημοτική αστυνομία του Τελ Αβιβ!

Perierga.gr
Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο Τελ Αβιβ του Ισραήλ, καθώς μια γυναίκα οδηγός ενώ είχε παρκάρει σε νόμιμη θέση κοντά στο σπίτι της, ειδοποιήθηκε ότι όχι μόνο έπρεπε να πληρώσει περίπου 200 ευρώ πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα σε θέση ατόμων με ειδικές ανάγκες, αλλά έπρεπε να πληρώσει και τα έξοδα του γερανού που της είχε πάρει το αυτοκίνητο.
Αγανακτισμένη και σίγουρη ότι είχε παρκάρει νόμιμα, η Hila Ben Baruch βρήκε ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας γειτονικού κτηρίου η οποία για καλή της τύχη έβλεπε ακριβώς στο σημείο που είχε αφήσει το αυτοκίνητό της. Το περιεχόμενο του βίντεο είναι πραγματικά απίστευτο. Δημοτικοί υπάλληλοι βάφουν το δρόμο με τα χαρακτηριστικά θέσης για ΑΜΕΑ γύρω από το αυτοκίνητό της! Στη συνέχεια ήρθε ο γερανός και «σήκωσε» το αυτοκίνητο με την αιτιολογία του παράνομου παρκαρίσματος. Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στις 3 Φεβρουαρίου.
Η Hila Ben Baruch «ανέβασε» το βίντεο στο λογαριασμό της στο Facebook στις 5 Φεβρουαρίου και πολύ οργισμένη κατηγόρησε τις αρχές του Τελ Αβίβ ότι θέλουν απλώς να «ρουφούν το αίμα» των δημοτών. Το θέμα έγινε γνωστό στους υπεύθυνους του δήμου, οι οποίοι της έσβησαν το πρόστιμο, αλλά εκείνη επιμένει ότι αυτό δεν είναι αρκετό και θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό. Και με το δίκιο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: