Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Πιο μικρό σκυλί δεν γίνεται (γίνεται;)!

perierga.gr - Πιο μικρό σκυλί δεν γίνεται (γίνεται;)!
Αψήφησε όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις αλλά και τις ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης που είχε εξ αρχής. Το ημίαιμο κουτάβι που βλέπετε (Τζακ Ράσελ & Τσιουάουα) γεννήθηκε σε… ανάδρομο Ερμή ή καλύτερα τη μέρα της καταστροφής του κόσμου (σύμφωνα με τους Μάγια!). Γεγονότα, όμως, που δεν επηρέασαν καθόλου όπως φαίνεται την τελική επιβίωσή του.
Η Miracle (σ.σ. θαύμα) όπως ονομάστηκε (δικαίως) ήταν η μοναδική που επέζησε από τα τέσσερα αδέλφια της μετά από μια πολύ δύσκολη και πρόωρη γέννα της μητέρας της, η οποία απεβίωσε επίσης.
Μένοντας ολομόναχη δεν περίμενε βέβαια κανείς να τα καταφέρει, κυρίως λόγω μεγέθους. Κι όμως όχι μόνο επέζησε αλλά έκανε περήφανο και τον 10χρονο ιδιοκτήτη της (που ανέλαβε να την υιοθετήσει) αφού μέρα με τη μέρα δείχνει να ξεπερνά κάθε πρόβλημα και να γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. «Θα μπορούσε να είναι το
μικρότερο σκυλί στον κόσμο, όμως σίγουρα είναι το πιo γλυκό», λέει ο 10χρονος.
perierga.gr - Πιο μικρό σκυλί δεν γίνεται (γίνεται;)!perierga.gr - Πιο μικρό σκυλί δεν γίνεται (γίνεται;)!perierga.gr - Πιο μικρό σκυλί δεν γίνεται (γίνεται;)!perierga.gr - Πιο μικρό σκυλί δεν γίνεται (γίνεται;)!



Δεν υπάρχουν σχόλια: