Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Επιχειρηματίας χρωστάει πολλά χρήματα στους αγρότες και …τον ψάχνουν!

βερύκοκα
ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Επιχειρηματίας χρωστάει πολλά χρήματα στους αγρότες και …τον ψάχνουν!
Πρόκειται για τον έμπορο αγροτικών προϊόντων ΠΑΣΧΑΛΗΣ. Υπάρχουν πολλοί αγρότες που έχουν μείνει απλήρωτοι (μέχρι και σήμερα) για τα βερίκοκα και τα σταφύλια που έδωσαν από το καλοκαίρι!!! Οι αγρότες σκέφτονται να κινηθούν νομικά κατά του επιχειρηματία. Πολλοί αναφέρουν ότι δεν γνωρίζουν αυτή τη στιγμή που βρίσκεται ο εν λόγω επιχειρηματίας!

Σε δηλώσεις του
ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βόχας κ. Ι. Παπαλέκας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είναι αλήθεια ότι ο επιχειρηματίας ΠΑΣΧΑΛΗΣ χρωστάει πολλά χρήματα σε αγρότες της Κορινθίας αλλά και της Βόχας. Ακόμα δεν έχει πληρώσει τα βερίκοκα και τα σταφύλια που πήρε το καλοκαίρι.

Υπάρχει δυσαρέσκεια από αγρότες οι οποίοι σκέφτονται να κινηθούν νομικά πλέον για να διεκδικήσουν τα χρήματά τους. Γνωρίζω περίπτωση εμπόρου στην περιοχή μας που η εταιρεία του ΠΑΣΧΑΛΗ χρωστάει 25.000 ευρώ και του έχει δώσει όλους αυτούς τους μήνες μόνο 2.000 ευρώ περίπου. Κανένας δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο εν λόγω επιχειρηματίας και όλοι τον ψάχνουν αυτή τη στιγμή. Το πότε και αν θα πληρωθούν οι αγρότες κανένας δεν το γνωρίζει. Ακούγεται ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας χρωστάει και τα ημερομίσθια στους εργαζόμενους που δούλευαν στην επιχείρησή του!».Πολλά τα παράπονα και στους αγρότες του δήμου Σικυωνίων

Πολλές είναι οι αντιδράσεις και των αγροτών του δήμου Σικυωνίων οι οποίοι αναφέρουν ότι έχουν πάρει μόνο ένα μικρό μέρος των χρημάτων που δικαιούνται! Είναι θέμα χρόνου όπως λένε να κινηθούν νομικά κατα του επιχειρηματία αν δεν γίνει κάτι και δεν πλβερύκοκαηρωθούν άμεσα!











Δεν υπάρχουν σχόλια: