Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

5 υπερεκτιμημένες στάσεις στο σεξ

Προσπέρασε αυτές τις βαρετές, δύσκολες τεχνικά και χαμηλής απόλαυσης στάσεις και κατέβα στην επόμενη.

Οταν μιλάμε για σεξ, ο καθένας έχει το δικό του αγαπημένο μενού. Όπως σε κάθε μενού, όμως, έτσι και στο σεξουαλικό, υπάρχουν οι σπεσιαλιτέ και υπάρχουν και οι λιγότερο πετυχημένες συνταγές, αυτές που τις παραγγέλνεις ενίοτε για ποικιλία, αλλά δεν θα σου μείνουν και αξέχαστες. Μερικές, μάλιστα, είναι τόσο ανούσια πολύπλοκες ή πληκτικές που αντί να σε φτιάξουν μπορεί να σε χαλάσουν. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τρως μέτρια φαγητά και ακόμη μικρότερη για να κάνεις μέτριο σεξ. Εμείς διαλέξαμε κάποιες που θεωρούμε πως δεν χρειάζεται να συγκαταλέγονται στο ρεπερτόριό σου. Εσύ, πάλι, μπορεί να έχεις διαφορετική άποψη (μπορείς να την εκφράσεις στο τέλος του κειμένου). Περί ορέξεως, άλλωστε...
Διπλό κάθισμα


Έχουμε ξανασυζητήσει πως κάποιες τεχνικές και στάσεις, συνειδητά ή υποσυνείδητα μας τις έχει φορέσει το Χόλιγουντ. Το Χόλιγουντ που λατρεύει να οπτικοποιεί με αυτό τον τόσο κλισέ τρόπο το πάθος, βάζοντας τους πρωταγωνιστές του να φιλιούνται ηδυπαθώς καθισμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, πάνω σε μια φλοκάτη, με φόντο ένα αναμμένο τζάκι ή ένα βροχερό παράθυρο. Εσένα και την παρτενέρ σου, πάλι, καθώς δεν σας τραβάει καμία κάμερα (εκτός αν έχεις φροντίσει εσύ για κάτι τέτοιο), δεν έχει τίποτα να σας προσφέρει αυτή η φωτογενής μεν, καθόλου πρακτική δε στάση.
Γιατί είναι υπερεκτιμημένη
Το σεξ είναι κίνηση και η κίνηση εδώ περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς αυτή η κινηματογραφική στάση δεν αφήνει και πολλά περιθώρια λικνίσματος και ανεβοκατεβάσματος σε κανέναν από τους δύο. Από τη μια εσύ, καθισμένος ανακούρκουδα, σε αυτή την κυρτή στάση που δεν βοηθάει και τόσο το physique και τις δίπλες της κοιλιάς σου, καλείσαι να κάνεις μίνι ταλαντώσεις (διότι μόνο μίνι μπορεί να είναι) ενώ πάνω σου στηρίζονται τα 50, 60 ή και 60+ κιλά της. Εκείνη πάλι, οφείλει να παίξει τον woman on top ρόλο της ενώ α) αγχώνεται να μην ρίχνει όλο το βάρος της πάνω σου β) δεν ξέρει που να βάλει τα χέρια της και τα τυλίγει στο λαιμό σου επιβαρύνοντάς σε περαιτέρω και γ) τα πόδια της είναι εγκλωβισμένα γύρω σου και δεν μπορούν να την βοηθήσουν δίνοντάς της ώθηση. Η παραπάνω περιγραφή ήταν αρκετά κουραστική. Σχεδόν όσο κουραστική είναι και η ίδια η στάση.
Στάση 69

Don't try this at home
Θα μπορούσε να ονομάζεται και στάση της φεμινίστριας. Ισότητα, δίκαιη ανταλλαγή και αμοιβαίες υποχωρήσεις διέπουν αυτή την αναποδιά που έχει πλάκα μεν ως προκαταρκτικό αλλά δεν θα μπορέσει ποτέ να σε χορτάσει ως κυρίως πιάτο. Άσε που, οποιαδήποτε στάση μπορεί να περιγραφθεί ως “έχει πλάκα”, είναι μάλλον μια κακή στάση.
Γιατί είναι υπερεκτιμημένη
Στη θεωρία είναι υπέροχη. Διπλός στοματικός έρωτας, διπλή απόλαυση, σωστά; Όχι. Όταν καλείσαι να προσφέρεις στοματικό έρωτα, και μάλιστα ανάποδα, ενώ την ίδια στιγμή δέχεσαι το ίδιο, είναι μαθηματικά βέβαιο πως κάπου χάνεται η συγκέντρωση, η τεχνική και, ως εκ τούτου, η ικανοποίηση. Πόσο βιρτουόζος να είσαι στο έργο που καλείσαι να φέρεις εις πέρας όταν εκείνη σε αποσυντονίζει ερεθίζοντάς σε; Πόσο καλά μπορεί να σε ερεθίσει εκείνη όταν το μόνο που θέλει να κάνει είναι να κοιτάζει το ταβάνι, να δαγκώνει τα χείλη της και να συγκεντρώνεται σε αυτό που εσύ κάνεις ανάμεσα στα πόδια της; Γίνεται να απολαύσεις 100% ένα φαγητό την ώρα που μαγειρεύεις ένα άλλο; Μπορείς να κάνεις μασάζ σε κάποιον την ώρα που σε τρίβουν και σε χαλαρώνουν; Μπορείς να μιλάς στο κινητό και ταυτόχρονα να ακούς προσεκτικά κάποιον στο σταθερό; Σε ένα νέο ανθρώπινο μοντέλο, με αναβαθμισμένο λογισμικό multitasking, ίσως όλα τα παραπάνω να είναι εφικτά. Στο τρέχον, κολλάει το σύστημα και η απόδοση πέφτει.
Ανάποδη επιβήτορας

Τα κινηματογραφικά studios σπάνια θα δείξουν αυτή τη στάση, τα studios εκεί παραδίπλα όμως, αυτά της πορνό βιομηχανίας, την έχουν στα σιγουράκια. Την ώρα που εκείνη είναι πάνω σου, ξαφνικά αποφασίζει να γυρίσει ανάποδα, προφανώς για να σου μοστράρει τα οπίσθια που με τόσο κόπο έφτιαξε στο pilates. Εσύ, που δεν χαλιέσαι να κοιτάς φτιαγμένα στο pilates οπίσθια, δεν φέρνεις αντίρρηση.
Γιατί είναι υπερεκτιμημένη
Για τεχνικούς και ψυχολογικούς λόγους, που επιβαρύνουν κυρίως εκείνη. Πόση ικανοποίηση να αντλήσει τη στιγμή που η κλειτορίδα της είναι στον αέρα; Σε αντίθεση με την κανονική woman on top στάση, που μπορεί άνετα να την φέρει σε οργασμό, εδώ το σενάριο αυτό είναι επιστημονικής φαντασίας – εκτός αν στο πρόγραμμα υπάρχει ένα χέρι βοηθείας. Αλλά και ψυχολογικά όμως, η μέση γυναίκα (και όχι η μέση πορνοστάρ) θα σκέφτεται συνεχώς ότι εσύ παρατηρείς παχάκια, ραγάδες και κυτταρίτιδα (διότι η μέση γυναίκα τα έχει όλα αυτά - ή νομίζει ότι τα έχει), ενώ την ίδια στιγμή εκείνη έχει θέα στο playstation σου, στο neoset γραφειάκι σου και στον Άγιο Φανούριο που έχει κρεμάσει πάνω δεξιά η μαμά σου. Η ηδονή δύσκολα θα της φανερωθεί.
Στο πλάι και από πίσω

Είναι η στάση που για να την περιγράψουν διεθνώς χρησιμοποιούν τον γελοίο όρο spooning, σαν ένα κουταλάκι που χουζουρεύει ανυποψίαστο στο συρτάρι και έρχεται ένα άλλο, μουλωχτό κουταλάκι και εφαρμόζει από πίσω του. Εσύ είσαι το μουλωχτό, εκείνη το ανυποψίαστο, δύο άνευρα κουταλάκια που επιστρατεύονται κυρίως όταν το πιάτο ημέρας είναι μια χλιαρή, ξενέρωτη σούπα.
Γιατί είναι υπερεκτιμημένη
Γιατί συστήνεται κυρίως σε εγκύους, εγχειρισμένους και εραστές άνω των 60 ετών. Περιορισμένων κινήσεων και δυνατοτήτων, η στάση αυτή δεν επιτρέπει βαθιά διείσδυση, δεν προσφέρει κλειτοριδικό ερεθισμό σε εκείνη και δεν αφήνει περιθώρια ευελιξίας, καθώς με λίγη παραπάνω ένταση στην κίνηση, ένα μέτριου αναστήματος πέος θα βρεθεί εκτός παιχνιδιού. Βέβαια, για ένα ζευγάρι με έντονη σεξουαλική ζωή, που ξεκινάει τη μέρα του με αναστεναγμούς αντί για καλημέρα, η τεμπέλικη αυτή στάση είναι μια πρώτης τάξεως αφετηρία για ζέσταμα. Αρκεί να δώσει σύντομα τη θέση της σε κάποια άλλη στάση, πιο έντονη και πιο δυναμική, όπως το παρεμφερές doggy, που είναι κλισέ μεν, αλλά δεν χάλασε ποτέ κανέναν δε.
Ορθοστασία

Προς υπεράσπισή της, αυτή η στάση μοιάζει με την απόλυτη έκφραση αυθόρμητου πάθους, μια στάση ιδανική για να εκφράσεις το “δεν κρατιέμαι” συναίσθημα σου απέναντι στο αντικείμενο του πόθου σου. Αλλά καθώς περνάει η ώρα, χάνεται η ισορροπία και το "δεν κρατιέμαι" γίνεται κυριολεκτικό και κοντεύεις να σωριαστείς κατάχαμα. Οι περισσότεροι κάποτε συνειδητοποιούν πως πρόκειται για ένα μικρό σεξουαλικό βασανιστήριο στο οποίο δεν χρειάζεται να υποβληθείς.
Γιατί είναι υπερεκτιμημένη
Στην πραγματικότητα μιλάμε για μια στάση που για να πετύχει απαιτεί τακούνια (για εκείνη, όχι για σένα. Εκτός αν είσαι νάνος και εκείνη μπασκετμπολίστρια, οπότε ναι) ή έναν τηλεφωνικό κατάλογο κάτω από τα πόδια της, ακρίβεια μοιρογνωμόνιου και από τους δύο και δεξιότητες ισορροπίας ακροβάτη στο θέατρο Badminton. Ξεκινάει πολλά υποσχόμενη, με κολλημένα σώματα και καυτά φιλιά. Όταν έρθει η ώρα όμως εκείνη να σηκώσει το ένα πόδι όσο στηρίζει το άλλο στις μύτες η στάση γίνεται πρόκληση για όσους θέλουν να ανακαλύψουν για πρώτη φορά το κομπλικέ σεξ. Αν μιλάμε δε για πλήρη ανύψωση, με εσένα να την σηκώνεις και να την κρατάς στον αέρα όσο εκείνη τυλίγει τα πόδια της γύρω σου, η στάση γίνεται πρόκληση από Το Κάστρο του Τακέσι για όσους θέλουν να ανακαλύψουν για πρώτη φορά το λουμπάγκο. Ας μην κάνουμε αυτή τη ζωή πιο δύσκολη απ’ όσο είναι: η στάση έχει ενδιαφέρον και βγάζει νόημα αν είσαι κλεισμένος σε τουαλέτες αεροπλάνου ή μικροσκοπικού μπαρ. Οπουδήποτε αλλού, σίγουρα υπάρχει μια μαλακή, ήσυχη, οριζόντια γωνιά να ακουμπήσετε.










Δεν υπάρχουν σχόλια: