Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Γάτα και σκύλος νομίζουν ότι είναι… αδέλφια!

perierga.gr - Νομίζουν ότι είναι... αδέλφια!
Ο Buttons είναι ένα συμπαθές τζακ ράσελ και η Kitty μια μαύρη γατούλα τα οποία βρέθηκαν μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων, να προσπαθούν να επιβιώσουν το ένα πολύ κοντά στο άλλο. Με τον ερχομό τους στο Κέντρο Διάσωσης Battersea, το προσωπικό ήταν αδύνατον να τους χωρίσει!
«Ήθελαν να κοιμούνται, να τρώνε και να παίζουν μαζί και κάθε φορά που παίρναμε την Kitty για να τη βάλουμε με τις άλλες γάτες ο Buttons έκλαιγε απαρηγόρητα», λέει η νοσοκόμα του Κέντρου Sascha Taylor.
Τα αξιαγάπητα τετράποδα μοιράζονται το φαγητό τους και λειτουργούν λίγο ως πολύ σαν να είναι αδέλφια, ενώ δεν μπορούν να φανταστούν ότι θα μείνουν κάποια στιγμή χώρια το ένα από το άλλο.
«Είναι πραγματικά πολύ γλυκό να τους βλέπεις μαζί, αν και ο καθένας θα έπρεπε να κοινωνικοποιηθεί με άλλα ζώα της ράτσας του. Ωστόσο, δείχνουν να είναι δυστυχισμένα χωριστά. Ίσως κάποιος θελήσει να τα υιοθετήσει και τα δύο…», συμπληρώνει η νοσοκόμα.perierga.gr - Νομίζουν ότι είναι... αδέλφια!perierga.gr - Νομίζουν ότι είναι... αδέλφια!perierga.gr - Νομίζουν ότι είναι... αδέλφια!perierga.gr - Νομίζουν ότι είναι... αδέλφια!perierga.gr - Νομίζουν ότι είναι... αδέλφια!perierga.gr - Νομίζουν ότι είναι... αδέλφια!
perierga.gr - Νομίζουν ότι είναι... αδέλφια!

perierga.gr - Νομίζουν ότι είναι... αδέλφια!






Δεν υπάρχουν σχόλια: