Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η απίθανη ομορφιά μιας… σαπουνόφουσκας!

perierga.gr - Η απίθανη ομορφιά μιας... σαπουνόφουσκας!
Οι εικόνες μπορεί εξ αρχής να ξεγελούν, καθώς θυμίζουν περισσότερο επιφάνεια κάποιου μυστηριώδους πλανήτη ή ακόμη περίτεχνα διακοσμημένο… κρουασάν, όμως δεν είναι τίποτα άλλο από σαπουνόφουσκες!
Ο φωτογράφος Jason Tozer χρησιμοποίησε απλό σαπούνι πιάτων και μια λυγισμένη μεταλλική… κρεμάστρα για να σχηματίσει σαπουνόφουσκες στον αέρα και στη συνέχεια απαθανάτισε τις εικόνες με τη φωτογραφική μηχανή του, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή συλλογή.
«Έκανα αρκετές προσπάθειες και είχα μπορώ να πω πολλές αποτυχίες! Πειραματίστηκε με το νερό και με το σαπούνι αλλά το μυστικό βρίσκεται στις λίγες σταγόνες γλυκερίνης που πρόσθεσα στο μείγμα. Κυμάτισα την κρεμάστρα σε μαύρο φόντο και ιδού!», περιγράφει ο φωτογράφος.
Κάθε σαπουνόφουσκα είναι μοναδική και παίρνει το χρώμα και το σχήμα με φυσικό τρόπο, χωρίς πρόσθετες επεξεργασίες εκτός κάμερας ή επέμβαση Photoshop. Αυτό, άλλωστε είναι που κάνει μοναδική τη δουλειά του Jason Tozer.
perierga.gr - Η απίθανη ομορφιά μιας... σαπουνόφουσκας!perierga.gr - Η απίθανη ομορφιά μιας... σαπουνόφουσκας!perierga.gr - Η απίθανη ομορφιά μιας... σαπουνόφουσκας!perierga.gr - Η απίθανη ομορφιά μιας... σαπουνόφουσκας!perierga.gr - Η απίθανη ομορφιά μιας... σαπουνόφουσκας!perierga.gr - Η απίθανη ομορφιά μιας... σαπουνόφουσκας!perierga.gr - Η απίθανη ομορφιά μιας... σαπουνόφουσκας!perierga.gr - Η απίθανη ομορφιά μιας... σαπουνόφουσκας!







Δεν υπάρχουν σχόλια: