Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

400 ροζ ομπρέλες στον ουρανό!


perierga.gr - 400 ροζ ομπρέλες στον ουρανό!


Μια εντυπωσιακή εγκατάσταση τέχνης αντίκρισαν οι κάτοικοι στη Σόφια της Βουλγαρίας, καθώς κατά μήκος του κεντρικού δρόμου της πόλης 400 και πλέον ροζ ομπρέλες «σκέπασαν» τον ουρανό, δημιουργώντας ένα όμορφο θέαμα.
Μια ομάδα καλλιτεχνών της πόλης σε συνεργασία με τις Αρχές της Σόφιας τοποθέτησαν ομπρέλες από τη μία στην άλλη πλευρά του δρόμου, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.
«Καθώς ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, οφείλουμε να μάθουμε περισσότερο για αυτήν τη νόσο που μαστίζει τις γυναίκες στο σύγχρονο κόσμο και να ευαισθητοποιήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε προς την αυτοεξέταση αλλά και να καταδείξουμε πόσο σημαντική είναι η πρόληψη», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της πόλης.
Σε συνδυασμό με την τέχνη, ο «Μήνας της Γυναίκας» αποκτά ροζ χρώμα σε διάφορες πόλεις του κόσμου, σε μια προσπάθεια να τονιστεί ότι ο καρκίνος του μαστού είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μας αφορά κάθε μήνα του χρόνου.perierga.gr - 400 ροζ ομπρέλες στον ουρανό!perierga.gr - 400 ροζ ομπρέλες στον ουρανό!



Δεν υπάρχουν σχόλια: