Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

5 ερεθιστικά tips για να τον ξαφνιάσετε στο σεξ

5 ερεθιστικά tips για να τον ξαφνιάσετε στο σεξ
Εκτός της, προφανούς, σεξουαλικής πράξης, "πράγματα" που μπορείτε να κάνετε στον παρτενέρ σας για να τον ξετρελλάνετε
Κάντε ένα ¨καυτό" ντους μαζί

Το "καυτό" διαβάστε το κυριολεκτικά, και (κυρίως) μεταφορικά. Ανοίξτε στην ντουσιέρα το ντους όσο πιο ζεστό αντέχετε και αφήστε τη να γεμίσει ατμούς. Μπείτε μαζί μέσα, κάτω από το νερό που θα τρέχει πάνω σας και αρχίστε τα φιλιά και τα χάδια. Η θερμοκρασία του νερού, αλλά και η αίσθησή του στο κορμί σας θα σας ερεθίσει και τους δυο γρηγορότερα.
Δέσε του τα μάτια
Μπορεί να είναι κλασικό "παιχνίδι", όμως η ... τυφλόμυγα είναι κάτι που πάντα προκαλεί ρίγη ευχαρίστησης και ηδονής, ειδικά και οι δυο παρτενέρ είναι ανοιχτόμυαλοι στο να δοκιμάζουν και με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο.
Βρες το δικό του σημείο G
Είναι γνωστό πως και οι άντρες έχουν το δικό τους σημείο G, αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι. Πρόκειται, ουσιαστικά, για τον προστάτη του, και θα τον... συναντήσετε στην μικρή περιοχή μεταξύ των όρχεων και του πρωκτού. Πρόκειται για εξαιρετικά ευαίσθητη στο άγγιγμα και την πίεση περιοχή, με την οποία αν ασχοληθείτε για μερικά δευτερόλεπτα πριν τελειώσει, θα του χαρίσετε έναν ανεπανάλητο οργασμό. Άρα, είτε με τη γλώσσα είτε με τα δάχτυλα, κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ παίξτε μαζί του.
Ανακάλυψε ένα νέο αγαπημένο σημείο για σεξ
Ακόμα και αν είσαστε "προχωρημένοι" στο θέμα του που κάνετε σεξ, αν έχετε... ξεπεράσει προ πολλού το κλισέ "κρεβάτι - καναπές - πάτωμα" πχ, σίγουρα μπορείτε πάντα να βρείτε ένα νέο σημείο στο οποίο να ερωτοτροπήσετε. Κάντε το αυθόρμητα, εκεί που βρίσκεστε σε κάποιο άσχετο σημείο του σπιτιού, όρμα του! Γδύστον και ζήτα του "να σε πάρει εκεί - ΤΩΡΑ". Θα του μείνει αξέχαστο, όπως και να έχει.
Κάνε τον να παρακαλάει
Δεν είναι και πολύ δύσκολο άλλωστε. Κάθε γυναίκα, που έχει μελετήσει σε κάποιο βαθμό την αντρική συμπεριφορά και ψυχοσύνθεση μπορεί να το κάνει αρκετά εύκολα.
Πρακτικά τώρα, αρκεί ενώ τον γλύφεις και τον χαιδεύεις, να αποφεύγεις την (απολύτως) τελευταία στιγμή να τον αγγίζεις εκεί που του αρέσει περισσότερο. Τουτ'έστιν, στο πέος και την ευρύτερη περιοχή των γεννητικών του οργάνων, αλλά και σε όποιο άλλο σημείο γνωρίζεις πως τον ερεθίζει υπερβολικά.





Δεν υπάρχουν σχόλια: