Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΚΙΑΤΟ- ΒΟΧΑ: Ανήλικοι αθίγγανοι «εξαφάνιζαν» τα δίκυκλα και όχι μόνο…



ΚΙΑΤΟ- ΒΟΧΑ:«Πιάσανε» δύο ανήλικους ΡΟΜΑ με πλούσιο βιογραφικό
–«Σηκώνανε» τα δίκυκλα το ένα μετά το άλλο!!!
Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, έξι περιπτώσεις κλοπής οχημάτων, κλοπής και απόπειρας κλοπής, στην Κορινθία.
Συνελήφθησαν, την Παρασκευή το βράδυ, στο Βέλο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, δύο ανήλικοι ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 16 και 14 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία.Ειδικότερα όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, την Παρασκευή το απόγευμα, στο Βέλο Κορινθίας, αφαίρεσαν από οικία αλλοδαπού, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, ωστόσο λίγο αργότερα, αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, καθώς και δύο μαχαίρια.Από την έρευνα προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει και τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπής:
■Την 22-6-2012 το πρωί, στο Κιάτο Κορινθίας, αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας αλλοδαπού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
■Την 22-6-2012 το μεσημέρι, στην Πουλίτσα Κορινθίας, αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού, η οποία βρέθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.


■Την 22-6-2012 το μεσημέρι, στην Πουλίτσα Κορινθίας, μπήκαν σε οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι.


■Την 13-6-2012 το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας, αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας αλλοδαπού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.


■Την 13-6-2012 το μεσημέρι, στο Μούλκι Κορίνθιας, μαζί με ακόμα ένα άτομο, αφαίρεσαν από ημεδαπή μία τσάντα, που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα.


Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις».





Δεν υπάρχουν σχόλια: