Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Θρήνος στο Κιάτο- Νεαρός σκοτώθηκε σε τροχαίο


Θρήνος στο Κιάτο για τον θάνατο νεαρού ατόμου (23 χρονών περίπου) ο οποίος επέστρεφε χθες (Κυριακή) τα ξημερώματα στο σπίτι του. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες της korinthiannews.gr ο νεαρός έχασε τον έλεγχο της δίκυκλης μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο και να προσκρούσει σε κολόνα επι της Π.Ε.Ο στο Κιάτο (κοντά στο γήπεδο του ΠΕΛΟΠΑ).
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος έχει αναλάβει η αστυνομία. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μας ο άτυχος νεαρός κατά το παρελθόν είχε εμπλακεί πάλι σε τροχαίο ατύχημα όπου είχε τραυματιστεί σοβαρά. Αν χρειαστεί, για ότι νεότερο, θα επανέλθουμε…
Νεότερα για το θανάσιμο τραυματισμό 24χρονου (σε τροχαίο) στο Κιάτο

Επανερχόμαστε σε πρωινή μας ανάρτηση σχετικά με το θανατηφόρο στο Κιάτο όπου αναφέραμε μεταξύ άλλων: “…Θρήνος στο Κιάτο για τον θάνατο νεαρού ατόμου ο οποίος επέστρεφε χθες (Κυριακή) τα ξημερώματα στο σπίτι του. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες της korinthiannews.gr ο νεαρός έχασε τον έλεγχο της δίκυκλης μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο και να προσκρούσει σε κολόνα επι της Π.Ε.Ο στο Κιάτο (κοντά στο γήπεδο του ΠΕΛΟΠΑ).Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος έχει αναλάβει η αστυνομία. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μας ο άτυχος νεαρός κατά το παρελθόν είχε εμπλακεί πάλι σε τροχαίο ατύχημα όπου είχε τραυματιστεί σοβαρά…”Σύμφωνα με νεότερες αστυνομικές πληροφορίες της korinthiannews.gr ο άτυχος νεαρός κινούνταν στις 5:00 τα ξημερώματα της Κυριακής στην ΠΕΟ στο Κιάτο με κατεύθυνση από Κιάτο προς Κόρινθο, έχασε τον έλεγχο της δίκυκλης μοτοσικλέτας, αρχικά χτύπησε στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια προσέκρουσε σε μία μεταλλική κολόνα. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος.
ΣΣ. Την προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα με οδηγό τον 24χρονο Γ. Σαβίδη έχει αναλάβει το ΑΤ Κιάτου.









Δεν υπάρχουν σχόλια: