Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ένας χάρτης… διαφορετικός από τους άλλους!

perierga.gr - Ένας χάρτης... διαφορετικός από τους άλλους!
Τώρα που καλοκαιριάζει σιγά σιγά και καθώς όλο και περισσότερες ιδέες για διακοπές πέφτουν στο τραπέζι, βγαίνουν από το συρτάρι και οι χάρτες, που θα αποτελέσουν τον «οδηγό» μας για τις καλύτερες παραλίες, τα πιο γραφικά χωριουδάκια αλλά και για μέρη «εξωτικά κι ονειρεμένα»!
Το ερώτημα που τίθεται, όμως, είναι «ποιοι χάρτες;»! Αυτοί που σκίζονται μόλις τους ανοίξεις δυο τρεις φορές ή εκείνοι που δεν διπλώνονται με τίποτα; Αν πάλι ανήκετε στους φαν της τεχνολογίας και έχετε ήδη έναν χάρτη μέσα στο smartphone ή στο tablet σας, κανένα πρόβλημα!
Ο χρηστικός και βολικός χάρτης «Crumpled City» πάλι σας είναι απαραίτητος από κάθε άποψη. Είναι ανθεκτικός, όπερ σημαίνει ότι δεν σκίζεται με τίποτα, είναι αδιάβροχος και πανάλαφρος, ενώ -το σημαντικότερο- δεν ασχολείστε καθόλου με το δίπλωμα… Απλώς τον κάνετε ένα μικρό «κουβαράκι» και τον «πετάτε» μέσα στο σακίδιο.
Όποτε τον χρειαστείτε, τον ανοίγετε και ιδού: Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεστε για 31 πόλεις από όλο τον κόσμο βρίσκονται… στα πόδια σας μόλις με 12 ευρώ. Κι αν ακόμη δεν έχετε πειστεί για το πόσο εύχρηστος είναι, δεν έχετε παρά να πάρετε μια γεύση από το ακόλουθο βίντεο…perierga.gr - Ένας χάρτης... διαφορετικός από τους άλλους!perierga.gr - Ένας χάρτης... διαφορετικός από τους άλλους!perierga.gr - Ένας χάρτης... διαφορετικός από τους άλλους!




Δεν υπάρχουν σχόλια: