Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Αρκούδες σε… γυμναστικές επιδείξεις!

perierga.gr - Γυμναστικές επιδείξεις... αρκούδων!
Λατρεύουν τα παιχνίδια και αποτελούν τα αγαπημένα ζώα ενός ζωολογικού κήπου στη χερσόνησο Καμτσάκα της Ρωσίας, ενώ συχνά γίνονται η διασκεδαστική «ατραξιόν» του πάρκου! Επισκέπτες και προσωπικό ξεχώρισαν αμέσως μια ομάδα καφετιών αρκούδων που επιδίδονται συχνά σε ένα είδος «γυμναστικών επιδείξεων» μπροστά σε κοινό!
Κι όχι μόνο τις απολαμβάνουν καθημερινά στο πρωτότυπο σόου τους, αλλά φροντίζουν κιόλας να μην τους λείπει τίποτα! Κι εκείνες ανταποδίδουν την περιποίηση και με το παραπάνω!
Ξεκινούν με διατάσεις των… χεριών και επικύψεις και στη συνέχεια παίρνουν μια μικρή κίτρινη μπάλα και ανταλάσσουν πάσες με χάρη και απόλυτη ακρίβεια. Τέλος, βουτούν στη μικρή λιμνούλα και δροσίζονται τόσο ώστε να συνεχίσουν μετά τα παιχνίδια!
Οι καφέ αρκούδες της Καμτσάκα είναι οκνηρές και ακίνδυνες για τον άνθρωπο και αρέσκονται στον ύπνο και την ξεκούραση. Επιπλέον, αποτελούν είδος προς εξαφάνιση, για το λόγο αυτό προστατεύονται από τους ντόπιους καθώς είναι συχνά στόχος των κυνηγών. Στο πάρκο πάντως βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος!perierga.gr - Γυμναστικές επιδείξεις... αρκούδων!perierga.gr - Γυμναστικές επιδείξεις... αρκούδων!perierga.gr - Γυμναστικές επιδείξεις... αρκούδων!






Δεν υπάρχουν σχόλια: