Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Παρουσιάζοντας το πάντα (σχεδόν) γυμνή Μικαέλα Schaefer και τα ρούχα του αυτοκράτορα της

Λοιπόν, αν το έχεις και όλα αυτά ...
Γερμανικό μοντέλο Μικαέλα Schaefer πήγε στα Μαυροντυμένοι πρεμιέρα φορώντας κυριολεκτικά τίποτα, αλλά ταινία
Jodie Marsh τρώει την καρδιά σας έξω, Μικαέλα Schaefer χρειάστηκε μόλις tit ταινία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.Μπορείτε να θυμηθείτε Τζόντι φορά εμφανίστηκε σε εκδήλωση της showbiz, αλλά τίποτα δεν φοράει ζώνη σε θηλές της (δεν θέλουμε να, είναι ακριβώς πάνω γδαρμένο το μυαλό μας). Λοιπόν, αυτό το ημι-διάσημο τύπου δεν έχει καν στον κόπο να καλύψει τα ΕΕΠ καθόλου.


Micaela Schaefer


Micaela Schaefer


Στην πραγματικότητα, Μικαέλα αποφάσισε ότι θα μπορούσε απλά αφαιρέστε το εσωτερικό του όλα τα παλιά βίντεο VHS που κάθεται στη σοφίτα της μόδας και να τους σε ένα φόρεμα halterneck, το οποίο πιστεύουμε πως είναι αρκετά γρήγορος τρόπος για να ανακυκλώσει πραγματικότητα.

Πιθανώς οι περισσότεροι από τους άνδρες στην πρεμιέρα στη Γερμανία συμφώνησε με την πράσινη σκέψη Μικαέλα, είναι πάρα πολύ, γιατί καθώς και την αποθήκευση του στρώματος του όζοντος, που επίσης συνέβη ακριβώς να αναδείξουν γυμνή βυζιά της και το G-έγχορδα πισινό.
Micaela Schaefer


Για οποιονδήποτε άλλον (όπως εμείς), ο οποίος δεν γνώριζε την ύπαρξή της Micaela έως ότου ήρθε και έσπρωξε τα μάτια μας από σήμερα, αυτή είναι γερμανική και ήταν κάποτε στο Next Top Model της Γερμανίας.Τώρα ξοδεύει το χρόνο της φορώντας όσο το δυνατόν λιγότερο στην showbiz γεγονότα προφανώς, έτσι θα κάνουμε ότι κρατάμε τα μάτια μας (ο ένας unpoked) έξω για την από εδώ και στο εξής.
Κάτω μέρος του Bundchen, en επίσημα (και) Vogue

Σούπερ μοντέλο Gisele Bundchen έχει απογυμνωμένο Bun-dchens της για έναν πολύ καλό σκοπό μάλιστα.Δηλαδή, ότι ο κόσμος έχει μια νέα γυμνή κάτω στο ogle - και επίσης να κάνει με τη Vogue Παρίσι συνδέοντας μια γαλλική πρωτοβουλία Τεύχος Heath - να κάνει με την ασφαλή διαμονή στον ήλιο. Αισθητή, βλέπετε;Gisele μπορεί να έχουν άμμο επίχρισμα σε όλη την ψωμάκια της, αλλά η ΧΧ-year-old μοντέλο καταφέρνει ακόμη να εξετάσουμε πολύ σέξι, για κάποιον που έχει υποστεί τη μητέρα όλων των swim-φοράδες, ο Πάνας άμμου.
Vogue Παρίσι έχει μια κάπως chicer αναλάβουν αυτό το γεμάτο άμμο παύλα, από τη θάλασσα σε παραλία πετσέτα, ότι πολλοί παραθεριστές πέφτουν θύματα κάθε χρόνο.Πράγματι, το κομψό κύκλους αμμώδεις βυθούς φαίνεται να μοιάζουν περισσότερο με ένα σέξι wedgie, ένα ξεσκόνισμα της (πιθανώς σχεδιαστής) και άμμο, τόπλες, Gisele Bundchen.Φυσικά, το μήνυμα είναι σαφώς πιο σοβαρή, αλλά αν ασφαλούς στον ήλιο έρχεται αυτό το λαμπερό, τότε αυτό θα είναι μία πολύ σέξι καλοκαίρι μάλιστα.Όταν Gisele δεν έχει μοντελοποίηση του VPL (Vogue Παρίσι LOLs) αυτή είναι μοντελοποίηση νέα της συλλογή εσώρουχα, εσώρουχα της στο ...

Gisele Bundchen κλονίζει την παρακάτω:
Εγκαινιάζει Gisele Gisele Bündchen Βραζιλίας μάρκας εσωρούχων Ρούχα
Όταν μπορώ να δημιουργήσω τη συλλογή μου φαντάζομαι σέξι κομμάτια, αλλά και πολύ κομψό. Διαλέγω διαφορετικά κομμάτια που θα χρησιμοποιούν στην καθημερινή μου ζωή, αλλά και για ειδικές περιπτώσεις. Εσώρουχα μπορεί να πει πολλά για σας και τις προθέσεις σας. "Εγκαινιάζει Gisele Gisele Bündchen Βραζιλίας μάρκας εσωρούχων Ρούχα

































Δεν υπάρχουν σχόλια: