Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΒΕΛΟ- ΒΟΧΑ: Επιτυχημένη η καμπάνια εθελοντικού καθαρισμού Let’s do it Greece


Από το δήμο Βέλου- Βόχας αναφέρεται: «Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο εθελοντικός καθαρισμός των παραλιών Βραχατίου και Κοκκωνίου την Κυριακή 29 Απριλίου. Η δράση οργανώθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Βέλου Βόχας στην πανελλήνια εκστρατεία Let’s do it Greece που είχε ως στόχο να καθαριστεί η Ελλάδα σε μία μόνο ημέρα.
Εθελοντές κάθε ηλικίας συναντήθηκαν το πρωί της Κυριακής (29 Απριλίου) στο σημείο εκκίνησης στην παραλία Βραχατίου. Αφού προμηθεύτηταν τον απαραίτητο εξοπλισμό (γάντια, σακούλες, φτυάρια κ.λ.π.) χωρίστηκαν σε ομάδες και εξαπλώθηκαν σε διάφορα σημεία της παραλίας. Ο Δήμος Βέλου Βόχας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους συμμετέχοντες για τη θερμή τους ανταπόκριση στο κάλεσμα, αφιερώνοντας τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους για έναν τόσο σημαντικό κοινό σκοπό.
Ιδιαίτερα θέλει να ευχαριστήσει:
1. Το καταδυτικό κέντρο Κορίνθου για τον καθαρισμό του λιμένος Βραχατίου με σκάφος υποστήριξης
2. Τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού
3. Την εθελοντική ομάδα ΄΄ΑΡΩΓΗ΄΄ του Δήμου Βέλου Βόχας
4. Τα Γυμνάσια και Λύκεια Ζευγολατιού και Βέλου και
5. Τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου
Το τελικό αποτέλεσμα χαροποίησε όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετέχουν ξανά σε αντίστοιχες δράσεις προκειμένου να διατηρείται η παραλία καθαρή και να την απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: