Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Η ακριβότερη μπίρα στον κόσμο!

perierga.gr - H ακριβότερη μπίρα στον κόσμο!
Ένα εστιατόριο στο Λονδίνο παρουσίασε πρόσφατα την ακριβότερη μπίρα στον κόσμο, που κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ πάνω από 1.000 δολάρια το μπουκάλι. «Η Vieille Bon Secours είναι μια σπάνια και απολύτως εξειδικευμένη μπίρα για… εκλεκτικούς ουρανίσκους και μόνο», λέει ο Βέλγος Master Sommelier κ. Mark Stroobandt.
Από το 1995 παράγεται περιορισμένος αριθμός από τη βελγική εταιρεία Caulier, και μάλιστα σε δύο ποικιλίες: ξανθιά και σκούρα, οι οποίες έχουν σύνθετη και καλά ισορροπημένη γεύση, έτσι ώστε η αλκοόλη, που μετράται στο 8%, να είναι ευδιάκριτη σε κάθε γουλιά.perierga.gr - H ακριβότερη μπίρα στον κόσμο!Επιπλέον, η μπίρα Vieille Bon Secours ξεχωρίζει για την έντονη φρουτώδη γεύση βερίκοκου σε συνδυασμό με καραμέλα, ενώ πικάντικοι «τόνοι» γλυκάνισου και γλυκόριζας ολοκληρώνουν την απόλαυση!perierga.gr - H ακριβότερη μπίρα στον κόσμο!

Οι λάτρεις της μπίρας μπορούν να την απολαύσουν σε συγκεκριμένα εστιατόρια ή να την παραγγείλουν on-line απευθείας από την εταιρεία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να μπουν στη μεγάλη… λίστα αναμονής!perierga.gr - H ακριβότερη μπίρα στον κόσμο!


























Δεν υπάρχουν σχόλια: