Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Παίζοντας γκολφ με… αδαμιαία περιβολή!

perierga.gr - Παίζοντας γκολφ με... αδαμιαία περιβολή!
Κατατάχθηκε πρόσφατα στα 10 πιο cool γήπεδα γκολφ του κόσμου, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό ψήφων ανάμεσα στους Αμερικανούς. Το La Jenny Naturist Course στη δυτική ακτή της Γαλλίας ξεχωρίζει αμέσως για την ιδιαιτερότητά του: Οι παίκτες απολαμβάνουν το παιχνίδι τους ολόγυμνοι!
Το μοναδικό γήπεδο γκολφ στον κόσμο όπου ο γυμνισμός όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και είναι… επιτακτική ανάγκη συγκεντρώνει φαν από ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι είναι πρόθυμοι όχι μόνο να δείξουν τις ικανότητές τους στο παιχνίδι αλλά και να βγάλουν όλα τους τα ρούχα!
Η συστολή δεν έχει καμία θέση εδώ και έτσι οι παίκτες προκειμένου να βρεθούν μέσα στο γήπεδο πρέπει πρωτίστως να δείξουν σεβασμό στο σώμα τους και να μην προσπαθούν με κανέναν τρόπο να κρύψουν το σώμα τους.Το αντίθετο μάλιστα! Σε κάθε κίνησή τους για να πετύχουν μια καλή βολή, βάζοντας τα μπαλάκια στις τρύπες, πρέπει να πράττουν ελεύθερα, αφήνοντας τη γύμνια τους να αναδειχθεί αλλά χωρίς διάθεση πρόκλησης.
«Ο αθλητισμός δεν πρέπει να στερεί την ελευθερία μας. Αγαπάμε το γκολφ αλλά και το γυμνισμό. Το θέρετρο αυτό μάς επιτρέπει να τα συνδυάσουμε και τα δύο χωρίς να δημιουργούμε προβλήματα σε κανέναν…», λέει ένας παίκτης.
perierga.gr - Παίζοντας γκολφ με... αδαμιαία περιβολή!

perierga.gr - Παίζοντας γκολφ με... αδαμιαία περιβολή!

perierga.gr - Παίζοντας γκολφ με... αδαμιαία περιβολή!perierga.gr - Παίζοντας γκολφ με... αδαμιαία περιβολή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: