Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ANONYMOUS MESSAGE: WE ARE NOT ALONE 28/04/2012

Πολίτες αυτού του κόσμου, σας χαιρετούμε. Έχουμε τώρα τη γνώση των πεφωτισμενων και Θα μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες μαζί σας.Μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί εκείνοι παρακρατουν τη γνωση, αλλά διαφωνουμε πλήρως με την πολιτική αυτή.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου , να γνωριζει την αλήθεια για την πραγματικότητα και τη θέση μας στο σύμπαν.
Είστε αρκετά έξυπνοι ώστε να συμφιλιωθειτε με αυτές τις πληροφορίες και κατά συνέπεια γνωρίζουμε δεν θα υποφέρετε.
Θα αμφισβητηθεί πραγματικότητά σας και το σύστημα πεποιθήσεων σας, αλλά θα ωφεληθειτε από την αποκάλυψη αυτή.
Όταν αυτά τα δεδομένα κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, οι πρώτες εντυπώσεις θα είναι δυσπιστία, λόγω του οτι το μυαλό σας θα φωνάζει οτι ειναι ψευτικο και αδυνατον!!!
Ωστόσο, θα καθοδηγηθείτε μέσα από αυτή την εμπειρία της μάθησης.Θα είναι ένα πολύ σκληρό μάθημα για να μάθουν τη στιγμή που θα γίνει ένα από τα γνωρίζει, και δεν θα είναι εύκολη διαδρομή.
Θα είναι ένα πολύ σκληρό μάθημα μεχρι να κατακτησετε τη Γνωση, και δεν θα είναι εύκολη διαδρομή.
Γιατι όπως είχαμε αναφέρει η αντίληψη της πραγματικότητας και τα συστήματα πεποιθήσεων σας θα αναβαθμιστουν.Μολις ολοκληρωθεί αυτή η μάχη, θα αναδυθειτε αναγεννημένοι με τη Γνώση του Σύμπαντος.
Δεν θα μάθετε άμεσα κάθε πτυχή της πραγματικότητας, η οποία σας έχει στερηθεί.
Αντ 'αυτού, θα εξαρτηθεί από σας να μπορέσετε να αντιληφθείτε την πληροφορία που κυκλοφόρησε και χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και το εσωτερικό Φως για να συνδεθείτε με αυτούς που οι αρχαίοι
αποκαλούσαν Θεούς,λαμβάνοντας έτσι περισσότερες απαντήσεις.
Θα παραλαβετε τα μηνύματά Τους, μπορείτε να επιλέξετε να τα αγνοήσετε μιας και οι συνθήκες που προθυμα εχετε υποστεί σας εχει δημιουργησει μια νοοτροπία που θα τα αρνηθείτε.
Αυτο που αρνείστε να γνωρίζετε με το μυαλό σας θα αρνηθείτε να το δείτε και με τα ματια σας.Αυτοί οι οποίοι θα αντικρούσουν αυτά τα στοιχεία (και ειναι πολλοί) είναι αυτοί που κρατούν το μυαλό σας σε δουλεία. Μην τους εμπιστευθέιτε. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας.
Τα δεδομένα που θα γίνουν γνωστά θα είναι οπτικά και λεκτικά.Αυτό που ζητάμε από σας είναι να τα προωθήσετε και να τα μεταφράσετε στη γλώσσα σας και στη γλώσσα των υπολοίπων είτε αυτά τα δεδομένα είναι λεκτικά είτε σημάδια.
Οταν αυτό το μήνυμα διαδοθεί στο Διαδίκτυο, τότε θα αποκαλύψουμε την Αλήθεια.
Μετάφραση: by Μάρη Λιώκη.........χίλια ευχαριστώ.....!!!!! :))






Δεν υπάρχουν σχόλια: