Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Περού, 5.000 πελεκάνοι 900 δελφίνια νεκρά

Η κυβέρνηση του Περού ανακοίνωσε την Τετάρτη 9 Μαΐου ότι 5.000 πουλιά κυρίως πελεκάνοι και περίπου 900 δελφίνια πέθαναν στην βόρεια ακτή της χώρας, πιθανόν από τις ανερχόμενες θερμοκρασίες στα νερά του Ειρηνικού ωκεανού. Οι ακτές χαρακτηρίστηκαν ως «Απαγορευμένες» ενώ πολλοί επιστήμονες προσπαθούσαν να βρουν τις αιτίες. Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις κατηγορούν τις εταιρείες πετρελαίου. Ο υφυπουργός περιβάλλοντος Gabriel Quijandria διαφώνησε και είπε ότι η θέρμανση των νερών που διαταράσσει την τροφική αλυσίδα είναι η αιτία. Επίσης ότι τα τεστ στα 877 δελφίνια δεν έχουν ολοκληρωθεί και ότι η μόλυνση από τα βαρέα μέταλλα και οι βακτηριδιακές μολύνσεις δεν είναι η αιτία. Είναι πιθανόν είπε ο Quijandria ότι το φαινόμενο θα επεκταθεί και σε άλλες ακτές με αύξηση των θανάτων πουλιών και θαλάσσιας ζωής.Η μη κυβερνητική οργάνωση ORCA ρίχνει το φταίξιμο για τους θανάτους των δελφινιών στην άντληση πετρελαίου και στους θορύβους που προκαλούν οι εξέδρες αντλήσεως πετρελαίου στην θάλασσα. Οι ερευνητές της ORCA (Ocean Research & Conservation Association) ανακοίνωσαν ότι τα δελφίνια «έχουν σπασμένα αυτιά, φυσαλίδες στα όργανα τους και το αίμα κλπ».
Επίσης βρήκαν «ότι η μόλυνση από βαρέα μέταλλα και οι βακτηριδιακές μολύνσεις δεν ήταν υπεύθυνες για την κατάσταση τους».Η αλήθεια, τα Σόναρ των 400db: Η αλήθεια είναι ότι το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ και της Αγγλίας έχουν κηρύξει εδώ και χρόνια τον πόλεμο ειδικά στα Δελφίνια και τις Όρκες. Πως το κάνουν; Μα με τα ρυμουλκούμενα πλωτά sonar των 400 decibels. Η επίσημη δικαιολογία είναι η ανίχνευση των υποβρυχίων των «κακών» Ρώσων και Κινέζων. Επειδή για όσους καταλαβαίνουν τα 400db είναι τρομακτικό νούμερο. Τα 120db είναι το όριο πόνου του αυτιού. Το πολυβόλο 130 και το αεριωθούμενο κοντά στα 140. Θυμηθείτε ότι η κλίμακα είναι ΛΟΓΑΡΙΘΜΙΚΗ. Τα σόναρ αυτά ρυμουλκούνται σε ΔΥΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ. Γαιτί; Γιατί αν ήταν εγκατεστημένο στο πλοίο, μόλις θα έπαιρνε εμπρός ΟΛΟ το προσωπικό θα ήταν ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ νεκρό με τα ίδια συμπτώματα με τα δελφίνια. Η αρχική έκδοση αυτών των σόναρ παρήγαγαν 200db ενώ τώρα 400db. Η απόσταση που ενεργεί φονικά στην ζωή είναι πολύ μεγάλη.
Όσο για τους πελεκάνους τους σκοτώνουν με βαθμωτά πεδία. Δες το άρθρο μου «Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί» στην www.miastala.com για τα βαθμωτά πεδία. Η παράνοια των άψυχων επικυρίαρχων καλπάζει οπως η έρημος στον πλανήτη. Δείτε το άρθρο μου …
Συναισθηματική Έρημος και Ερημωτική Εξέλιξη
Ο λόγος που θέλουν να τα εξαφανίσουν είναι για το ότι τα Δελφίνια και ειδικά οι Όρκες και οι Φάλαινες έχουν ανώτερο εγκέφαλο από τον άνθρωπο με πιο πολλές συνάψεις. Παράδειγμα ο νέγρος έχει κατά μέσο όρο 10 συνάψεις για κάθε εγκεφαλικό κύτταρο, αντίστοιχα οι κίτρινοι 20 συνάψεις και ο λευκός 30, πάντα κατά μέσο όρο. Ο αριθμός των συνάψεων έχει να κάνει με την δυνατότητα κριτικής σκέψης. Ε λοιπόν τα Δελφίνια έχουν περισσότερες και οι Όρκες ακόμη πιο πολλές. Έχουν γλώσσα με σφυρίγματα που δεν είναι διακόσιες λέξεις όπως θέλουνε να πιστεύουμε. Πραγματοποιούν χορούς σε σχήματα Πλατωνικών στερεών. Ο γράφων έγινε μάρτυρας ενός τέτοιου χορού σε σχήμα πενταδωδεκάεδρου το καλοκαίρι του 2005. Δεν μιμούνται τους απογόνους του Πλάτωνα που προτιμούν τα τσιφτετέλια. Έχουν την δυνατότητα τηλεπαθητικής επικοινωνίας με εξελιγμένους ανθρώπους. Και εδώ και χρόνια επικοινωνούν μαζί τους, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΗΤΕΣ. Για αυτό κάποιοι κατασκευαστές οργονιτών στο εξωτερικό κατασκευάζουν μπάλες οργονίτες για να μπορούν τα δελφίνια να τις κρατήσουν στο στόμα τους. Τις παίρνουν και τις αφήνουν δίπλα στους χιλιάδες υποθαλάσσιους πομπούς νοητικού ελέγχου, οι οποίοι καταστρέφονται. Όσες τέτοιες μπάλες η ακόμη και κοινούς οργονίτες ΤΒ (χρησιμεύουν και αυτά) και εάν έχετε στο σκάφος σας δεν πρόκειται να σας πλησιάσουν εάν οι ίδιοι είστε αρνητικοί η κάποιος επιβάτης σας.
Απλότητα, η ουσιαστική Ταπεινότητα.
Η ταπεινότητα είναι συνεχής αυτό-ανακάλυψη αλλά και αυτό-αποκάλυψη, όπως επίσης και διαρκής αυτό-καταστροφή. Καταστρέφουμε δηλαδή συνεχώς τις εικόνες που πάμε να χτίσουμε για τον εαυτό μας, καταστρέφουμε τα εγώ: ‘είμαι αυτό, είμαι εκείνο’… Η ταπεινότητα είναι ενάντια σε κάθε αδράνεια ταύτισης. Μόλις πάμε να ταυτιστούμε με μια ιδέα για τον εαυτό μας (δηλαδή μόλις πάμε να χτίσουμε κάποιο εγώ), πρέπει να την καταστρέφουμε και να μένει το μηδέν. Η ταπεινότητα είναι αυτό-μηδενισμός.Μέσα από αυτή τη συνεχή αυτό-καταστροφή και αυτό-αποκάλυψη, έρχεται ταυτόχρονα και συνεχής αυτό-ανανέωση. Γιατί, αν δεν αφήσουμε να χτιστούν κελύφη του εγώ, τότε η ενέργειά μας ανανεώνεται διαρκώς, λαμβάνουμε νέα ζωή και έμπνευση. Έτσι πρέπει να προσέχουμε πολύ τι λέμε στον εαυτό μας και στους άλλους για εμάς. Να αποφεύγουμε κάθε φράση του τύπου ‘εγώ είμαι αυτό, εγώ είμαι εκείνο’. Να αποφεύγουμε κάθε ταμπέλα και ταύτιση γιατί έτσι χτίζουμε μικρά φέρετρα για τον εαυτό μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: