Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

5 άκρες για να περάσετε τις πιο πολυτελείς διακοπές της Καραϊβικής

Συμβουλή # 1: Αγοράστε μια παραλία της Καραϊβικής βίλα μπροστά! Αγοράζοντας ιδιοκτησία της Καραϊβικής βρίσκεται μπροστά στην παραλία μπορεί να κυμανθεί από μια συμφωνία με εξωφρενική. Αυτό δεν σημαίνει ότι η παραλία της Καραϊβικής φθηνότερα μπροστινή ιδιοκτησία είναι καθόλου λιγότερο ελκυστική ή πολυτελή από τα ακριβότερα, αλλά σημαίνει ότι η θέση είναι διαφορετική. Για παράδειγμα, Καραϊβικής ιδιοκτησίας μπροστά στην παραλία στις Μπαχάμες είναι ελκυστική, για τρέξιμο με τους τουρίστες, και απίστευτα ακριβά. Ωστόσο, Καραϊβικής ιδιοκτησίας παραλία στη Δομινικανή Δημοκρατία είναι τόσο ελκυστική, έχει λιγότερο τουρίστες, και μια πολύ πιο προσιτή τιμή.
Συμβουλή # 2: Νοικιάστε μια βίλα για το ταξίδι σας! Εάν δεν είστε σε επενδύσεις σε ακίνητα, γιατί να μην νοικιάσει μια βίλα αντ 'αυτού; Συχνά, η τιμή δεν θα είναι πολύ πιο ακριβά, στη συνέχεια, ένα all inclusive πακέτο σε ένα γεμάτο ξενοδοχείο. Και αντί να χρειάζεται να τρώνε τροφή σε μπουφέ για μια εβδομάδα, μπορείτε να μαγειρέψετε το δικό σας γεύμα, ή ακόμα και να έχουν κάποιον να το κάνει για εσάς!
Συμβουλή # 3: Χάρτης γιοτ πολυτέλειας! Αν ψάχνετε για κάτι λίγο λιγότερο υπερβολικές τότε τα τεράστια ιδιωτικά σκάφη, και ένα πολύ πιο προσιτή τότε υπάρχει μια ποικιλία από πολυτελή γιοτ χάρτες παρόχους της Καραϊβικής που θα είναι επίσης σε θέση να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας. Το θαυμάσιο πράγμα για να Καραϊβική δεν έχει σημασία τι τον προϋπολογισμό, τις προτιμήσεις σας, το χρονοδιάγραμμα και υπάρχει κάποιος που θα είναι σε θέση να προσφέρει ακριβώς αυτό που ψάχνετε.
Συμβουλή # 4 : Νοικιάστε ένα νησί της Καραϊβικής! Γνωρίζατε ότι μπορείτε να νοικιάσετε ένα ολόκληρο νησί για τον εαυτό σας; Αυτό μπορεί να έρθει με το προσωπικό και όλα όσα χρειάζεστε για να περάσετε μια πολυτελή διακοπές. είναι επίσης μια πολύ καλή ιδέα για έναν γάμο!
Συμβουλή # 5: Επικοινωνήστε με έναν ειδικό διακοπές Καραϊβικής Βεβαίως, μπορείτε να πάρετε απευθείας σύνδεση και να αρχίσει την αναζήτηση και να μάθουν τα πάντα είναι εκεί για να κάνει στην Καραϊβική, ωστόσο είναι σίγουρα πολύ δεν είναι τόσο δύσκολο να βασικά απασχολούν Καραϊβικής ειδικοί διακοπές να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τις διακοπές σας. Αυτό όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρόνο, αλλά θα σας εξοικονομήσει πόρους, επειδή τις περισσότερες φορές δεν Καραϊβικής διακοπές ειδικοί γνωρίζουν διάφορες εκπτώσεις και προνομιακές τιμές. έχουν γνώση και τη γνώση και πάρα πολλά χρόνια εμπειρίας κράτηση Καραϊβικής διακοπές, όπου θα έχετε να κάνετε κάποια σοβαρή δουλειά και προσπάθεια για να σχεδιάσετε μόνοι σας τις διακοπές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: