Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ανατριχιαστικά βίντεο παιδικής πορνογραφίας!

Ανατριχιαστικά βίντεο παιδικής πορνογραφίας!
Στην εξιχνίαση υποθέσεων κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας...
με εμπλοκή τριών Ελλήνων προχώρησε η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.Συνελήφθη στο Κιλκίς από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ένας 45χρονος για κατοχή και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού. Ανάλογες δικογραφίες για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού σχηματίσθηκαν και σε βάρος δύο ακόμη ατόμων ηλικίας 39 και 17 ετών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αντίστοιχα.
Μετά από διαδικτυακή ψηφιακή έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι εντός της ελληνικής επικράτειας μεγάλος αριθμός χρηστών, προμηθεύτηκε πλήθος αρχείων με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Σε αστυνομικές έρευνες, στους χώρους των ηλεκτρονικών ιχνών, που διενήργησαν κλιμάκια αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρουσία Εισαγγελικών Λειτουργών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οχτώ εξωτερικοί σκληροί και τρεις φορητοί υπολογιστές.
Επίσης, από την έρευνα που διενεργήθηκε στο φορητό υπολογιστή του συλληφθέντα βρέθηκαν εκατοντάδες αρχεία (βίντεο και φωτογραφίες) παιδικού πορνογραφικού υλικού πρωτοφανούς σκληρότητας, τα οποία στάλθηκαν σε διεθνή βάση ανάλυσης για περαιτέρω διερεύνηση.
Επιπλέον, σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 17χρονος κατηγορούμενος δημοσίευε στην ιστοσελίδα συμβουλών προς γονείς (www.parents.gr) προτροπές για βιασμούς ανηλίκων, γεγονός που είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία και αντιδράσεις πολλών χρηστών του διαδικτύου, κυρίως γονέων24ωρο: Ανατριχιαστικά βίντεο παιδικής πορνογραφίας! 24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: