Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Πολιτικό άσυλο σκέφτεται να ζητήσει ο Μάκης Ψωμιάδης

Αποκαλυπτικό βίντεο με την σύλληψη του στα Σκόπια
Πολιτικό άσυλο στην ΠΓΔΜ σκέφτεται να ζητήσει ο Μάκης Ψωμιάδης σύμφωνα με την εφημερίδα των Σκοπίων «Ουτρίνσκι Βέσνικ», που επικαλείται πληροφορίες από δικηγορικούς κύκλους που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση του.Η εφημερίδα προσθέτει ότι για την ώρα παραμένει άγνωστο αν οι αρχές της ΠΓΔΜ ικανοποιήσουν ένα τέτοιο αίτημα του Μ. Ψωμιάδη, σε περίπτωση που αυτός το υποβάλει.
Χθες το «KANAL5» των Σκοπίων, μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τα πρώτα πλάνα από την σύλληψη του Μάκη Ψωμιάδη και την προσαγωγή του στη δικαιοσύνη.
Ήδη ο ανακριτής του πρωτοδικείου των Σκοπίων αποφάσισε την προφυλάκιση του Μάκη Ψωμιάδη για διάστημα 40 ημερών, κατά το οποίο πρέπει να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες για την έκδοσή του στις ελληνικές αρχές, δήλωσαν δικαστικές πηγές στα Σκόπια.
Ο Μάκης Ψωμιάδης, εις βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ, συνελήφθη από την αστυνομία των Σκοπίων σήμερα το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν σε καφετέρια κοντά στο κέντρο των Σκοπίων.Τον φυγόδικο εντόπισαν υπάλληλοι του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία των Σκοπίων για το σημείο στο οποίο βρισκόταν ο καταζητούμενος από την Ιντερπόλ.






Δεν υπάρχουν σχόλια: