Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Είναι τρελοί αυτοί οι σταρ...

Οι σελίδες που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τις παραξενιές και τις αλλόκοτες απαιτήσεις των σταρ μπορεί να ξεπερνούν σε αριθμό εκείνες του τηλεφωνικού καταλόγου… της Νέας Υόρκης. Όμως, για κάποιο λόγο, τα καμώματα των διάσημων εξακολουθούν να προσελκύουν το ενδιαφέρον…






Το πρόσφατο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας, έγινε αφορμή για να βγουν στο φως της δημοσιότητας κι άλλες παραξενιές. Όπως αυτή της Μπάρμπρα Στρέιζαντ, η οποία απαιτεί χαρτί τουαλέτας χρώματος… ροδακινί! Ή της Ντέμι Μουρ, η οποία λούζεται με εμφιαλωμένο νερό συγκεκριμένης μάρκας. Φανταστείτε λοιπόν, τι έγινε στη Βενετία, όταν οι οργανωτές του φεστιβάλ διαπίστωσαν ότι το συγκεκριμένο νερό ήταν σε έλλειψη!






«Θέμα» με το νερό έχει και η Μαράια Κάρεϊ. Όπως αναφέρεται σήμερα σε δημοσίευμα των «Νέων», θέλει να κάνει μπάνιο με εμφιαλωμένο νερό, ενώ την ίδια πολυτέλεια απολαμβάνει και το αγαπημένο σκυλάκι της, το οποίο παίρνει μαζί της σε κάθε ταξίδι της.






Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, από την πλευρά του, για να τιμήσει και την ιταλική καταγωγή του, απαιτεί, κάθε φορά που πατάει το πόδι του στην Ιταλία, να έχει στη διάθεσή του μοτσαρέλα της καλύτερης ποιότητας.






Στον αντίποδα βρίσκονται οι, Τζορτζ Κλούνεϊ και Ρίτσαρντ Γκιρ που ξεχωρίζουν για την άψογη συμπεριφορά και την απλότητά τους, αλλά και ο διάσημος αντιστάρ Ράσελ Κρόου, ο οποίος, στη διάρκεια της παραμονής του στη Βενετία, έκανε μόνος του τζόγκινγκ. Η μοναδική του απαίτηση ήταν να παρακολουθήσει έναν αγώνα μπάσκετ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: