Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 32χρονης που αυτοκτόνησε για δύο μπλουζάκια

Λύγισε από τον πόνο στο «τελευταίο αντίο» η μάνα της 32χρονης γυναίκας, που έβαλε τέλος στην ζωή της στα κρατητήρια της ασφάλειας Πατρών. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ήταν η δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας, καθώς…. στα χέρια της εντοπίστηκαν τραύματα από αιχμηρά αντικείμενα και μάλιστα αρκετά πρόσφατα.






Σε διαθεσιμότητα έχουν τεθεί ήδη τόσο ο αξιωματικός υπηρεσίας όσο και ο φρουρός, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ένορκη διοικητική εξέταση από τις Αρχές. Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο 12 Νοεμβρίου, όταν η 32χρονη έκλεψε 2 μπλουζάκια από μαγαζί της Πάτρας που βρίσκεται στην Αγίου Νικολάου. Ο ιδιοκτήτης έπιασε στα πράσα την νεαρή γυναίκα και κάλεσε την αστυνομία.






Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν, καθώς ο μαγαζάτορας υπέβαλλε μήνυση και η 32χρονη οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Εκεί συνέβη και το μοιραίο. Η γυναίκα έκοψε την κουβέρτα που βρήκε, έφτιαξε μία θηλιά και αυτοκτόνησε. Όταν την βρήκε ο σκοπός των κρατητηρίων η κοπέλα δεν είχε ακόμη πεθάνει και μεταφέρθηκε ζωντανή στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Οι γιατροί προσπάθησαν να την κρατήσουν στην ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.






Η άτυχη γυναίκα, ζούσε μαζί με τους γονείς της και το ανήλικο κοριτσάκι της, στην Παραλία Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες η 32χρονη αντιμετώπιζε πρόβλημα με ναρκωτικά. Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας ήταν τέτοια που συχνά δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν ούτε τα απαραίτητα για να ζήσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: