Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Η νέα σελήνη & η ηλιακή έκλειψη της 25/11/2011

Πραγματοποιείται στις 08.10πμ. ώρα Ελλάδος στις 2ο37‘ του Τοξότη…






Από την Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή






•H έκλειψη είναι αρκετά σημαντική, σε μια περίοδο αλλαγών ανά την υφήλιο, ανακινεί σε… γενικό πλαίσιο θέματα διεθνών σχέσεων, νομοθεσίας, πολιτικής σε παγκόσμιο επίπεδο και με παγκόσμιο αντίκτυπο, υποθέσεις σχετιζόμενες με τα ΜΜΕ, τις Εκδόσεις, αλλά και τα ΑΕΙ.


•Η επιρροή της έχει ήδη ξεκινήσει επί της ουσίας και θα διαρκεί για πολλούς μήνες μπροστά. Κάθε φορά που πλανήτες – κυρίως βαρείς ή επιθετικοί, όπως ο Δίας, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας ή και ο Άρης-θα περνούν από σημεία του ζωδιακού που μαθηματικά σχετίζονται με το σημείο της έκλειψης, θα μπορούσαμε σε προσωπικό ή σε συλλογικό επίπεδο να έχουμε εξελίξεις που συνδέονται με την ενέργειά της εν τη γενέσει.


•Ζώδια που θα επηρεαστούν πιο έντονα, ανατρεπτικά ή κατά περίπτωση και αρνητικά είναι κυρίως οι Δίδυμοι και οι Τοξότες, όπως και κάποιοι Παρθένοι και Ιχθύες. Ωστόσο, καθώς μιλάμε για τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες των εν λόγω ζωδίων, αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι θα έχουν ευκαιρίες ανάκαμψης, διεξόδους ή ουσιαστικές και θετικές επί της ουσίας αιτίες που θα οδηγούν στην εν λόγω ανατροπή.


•Οι Δίδυμοι κ οι Τοξότες θα καλυφθούν στη συνέχεια από την κίνηση του Ουρανού, ενώ οι Παρθένοι και οι Ιχθύες θα έχουν την αμέριστη κάλυψη του Δία. Όλοι, θα δουν πρακτικά το τι σημαίνει αυτή η κάλυψη έως το Μάρτη του 2012.


•Ανατροπές και αλλαγές ή γεγονότα που θα επηρεάσουν την πορεία τους θα έχουν και Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, ήτοι στις 7-8/4, 8-9/7, 9-10/10, 7-8/1.


•Εύνοια μέσα από αλλαγή αναμένει κυρίως τους Κριούς της 21-24/3, αλλά και τους Λέοντες της 23-27/7, οι τελευταίοι δε καλόν είναι να δοκιμάσουν την τύχη τους και σε ένα παιχνίδι (πχ. τζόκερ) ίσως πέρα από τον έρωτα!


•Ευνοϊκές συγκυρίες και συμπτώσεις αφορούν ακόμα και μέσα στις αλλαγές τους Ζυγούς της 24-27/9 και τους Υδροχόους της 21-25/1. Όλοι εσείς που αναφέρουμε εδώ, αξίζει να προσπαθήσετε τώρα να βάλετε τα δυνατά σας για να βρείτε δουλειά, γιατί έχετε σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας!


















Λίγα λόγια ανά ζώδιο














ΚΡΙΟΣ






Η έκλειψη ανακινεί θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικές υποθέσεις, αλλά και διαπραγματεύσεις που μπορούν να φέρουν ένα νέο, αισιόδοξο και επεκτατικό άνοιγμα ζωής, κυρίως αν γεννηθήκατε στις πρώτες ημέρες του ζωδίου (γύρω στις 23/3). Αβαντάρεται τώρα η δουλειά στο εξωτερικό ή σε πολυεθνικά περιβάλλοντα. Νέα κεφάλαια σε σχέσεις, οικονομικά, ερωτικά, συνεργασίες διαφαίνονται και για τους γεννημένους στις 7-8/4. Ανάλογα με το ωροσκόπιο κ τις γενέθλιες θέσεις του, εσείς της 7-8/4 έχετε θετικότερες ή δυσκολότερες εκδοχές στην πραγματικότητα, σε κάθε όμως περίπτωση μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα που άπτονται του ευρέως συγγενικού περιβάλλοντος, μια νομική υπόθεση ή μια συμφωνία.






ΤΑΥΡΟΣ














Η έκλειψη επηρεάζει έμμεσα εσάς σε θέματα που άπτονται των οικονομικών (/ οικονομικών του ή της συντρόφου), κληρονομικών, φορολογικών, αγοραπωλησιών, αλλά και για κάποιους φέρνει συναισθηματικές φορτίσεις και έντονα ερωτικά συναισθήματα με τάσεις ελέγχου και εμμονών. Άμεσα θα επηρεαστείτε οι Ταύροι μόνον εφόσον έχετε άλλες πλανητικές θέσεις ή σημεία εντός προσωπικού ωροσκοπίου μαθηματικά συνδεόμενα προς την έκλειψη. Ευνοημένοι και τυχεροί της φάσης αυτής των ημερών παραμένετε οι γεννημένοι στις 26/4, όμως πιο προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, μέσα στη ρευστότητα και στην αβεβαιότητα της εποχής θα πρέπει να είστε οι Ταύροι της 18-19/5.






ΔΙΔΥΜΟΙ






Άμεση επιρροή από την έκλειψη και νέα σελήνη θα έχετε οι γεννημένοι στις 22-25/5 και εδώ τα σενάρια σαφώς ποικίλλουν αναλόγως των συνολικών θέσεων του προσωπικού σας ωροσκοπίου. Το θέμα είναι πως οι εξελίξεις, θετικές / αρνητικές αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες ή τις νομικές αντιδικίες που πιθανώς έχετε αυτήν την εποχή. Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν, ανοίγεται τώρα ένας νέος κύκλος γεγονότων, ο οποίος ενέχει την ένταση, την αλλαγή, την ανατροπή, την κρίση, ωστόσο η διέλευση του Ουρανού και οι λοιπές πλανητικές θέσεις έρχονται να σας καλύψουν και να σας ενισχύσουν στις τυχόν ζημίες γύρω στο Φλεβάρη / Μάρτη του 2012, ενώ ένας ξεκάθαρα ανταποδοτικός στις προσπάθειες που θα κάνετε κύκλος θα έλθει για εσάς τον Ιούνιο του 2012! Αν γεννηθήκατε στις 26-28/5, 31/5 και 10/6, άσχετα από την έκλειψη αυτή καθεαυτή, θα πρέπει τούτες τις ημέρες (γύρω από την έκλειψη) να προσέχετε τις εντάσεις, τις κόντρες, να μεριμνήσετε για προβλήματα και πιέσεις γενικώς και σε όλα τα επίπεδα, αφού οι διελεύσεις άλλων πλανητών μπορεί να σας δημιουργήσουν…θέματα.














ΚΑΡΚΙΝΟΣ






Για το δικό σας ζώδιο η επιρροή / ρευστότητα αφορά κυρίως σε ζητήματα εργασίας είτε υγείας και εκεί είναι όπου θα πρέπει να δοθεί περισσότερη προσοχή, είτε πρόκειται για εσάς είτε για οικεία πρόσωπα που θα σας χρειάζονται ( και εξαιτίας τους θα αγχώνεστε). Στο χώρο της καθημερινής δουλειάς και ρουτίνας μπορεί τώρα να αλλάξουν τα μοτίβα εργασίας, οι συνάδελφοι, οι τρόποι δουλειάς και αμοιβών κ.ο.κ. Για τους Καρκίνους της 9-10/7 η έκλειψη θα μπορούσε νά φέρει σε θετική εκδοχή – εφόσον υποστηρίζει κ το υπόλοιπο ωροσκόπιο- νεότερα σχετικά με έναν έρωτα, το παιδί, μια δημιουργική πρόταση ή ένα καλλιτεχνικό / επιχειρηματικό εγχείρημα, θέματα που θα σας βάλουν σε νέα τροχιά δραστηριοτήτων κι επιλογών παρακάτω, σε προσωπικό / συναισθηματικό / επαγγελματικό επίπεδο. Καρκίνοι της 27-28/6, 3-5/7, 14-15/7 & 18/7 παραμένετε μάλλον οι πλέον πιεσμένοι, φορτισμένοι κ επιβαρυμένοι της εποχής αυτής. Προτείνουμε κουράγιο, καθώς θα έλθουν σίγουρα παρακάτω πολύ καλύτερες ημέρες και για εσάς!






ΛΕΩΝ






Αν αποφύγετε το «ξόδεμα και την υπερβολή» σε κάθε έκφανση, τότε μπορείτε να αποδειχθείτε οι πλέον ευνοημένοι από τη συγκυρία. Άμεση τύχη αναμένει τους γεννημένους γύρω στις 23-27/7. Ευνοείστε στα συναισθηματικά, στον έρωτα, στο θέμα παιδί, στην τύχη (οικονομική, ηθική ή άλλως εννοούμενη), σε επιχειρηματικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες που ανεβάζουν το ηθικό και τη ζωή σας γενικότερα. Κεραυνοβόλοι έρωτες μπορεί βέβεια να «χτυπήσουν» εσάς της 7-8/8, όμως οι ίδιοι είστε που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε προσπάθειες για να σώσετε μια κατάσταση ξαφνικά ανατρεπτική / ζημιογόνο στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά σας (αυτή η τάση και το αποτέλεσμα εξαρτάται φυσικά από το σύνολο του προσωπικού ωροσκοπίου). Προσοχή στην εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων θα φωνάζουμε πάντα σε όσους γεννηθήκατε στις 20-21/8, γιατί τα παιχνίδια του Ποσειδώνα είναι πάντα…γεμάτα ρίσκο.






ΠΑΡΘΕΝΟΣ






Γενικά για το ζώδιο της Παρθένου η έκλειψη αφορά στον τομέα του 4ου φυσικού οίκου, δηλ. σε θέματα που άπτονται του σπιτιού, της οικογένειας ή των πολύ στενών κ ιδιωτικών υποθέσεων και δείχνει πως κάπου εδώ πολλά αλλάζουν. Η θέση του Δία αποτελεί κλειδί της εποχής για εσάς που επηρεάζει η έκλειψη και σας δίνει τις σωστές κατευθύνσεις κ διεξόδους έως και το Φεβρουάριο του 2012. Αν γεννηθήκατε στις πρώτες ημέρες του ζωδίου, δηλ. γύρω στις 23-25/8, τότε η θέση του Δία δείχνει πως με την έκλειψη βιώνετε αλλαγές, οι οποίες παράλληλα σημαίνουν και μια άλλη διέξοδο, ένα καινούργιο άνοιγμα οριζόντων για τη ζωή σας. Μπορεί τώρα να αλλάζετε σπίτι, χώρα, ζωή, να ζείτε μια μεγάλη ανατροπή που συνδυάζεται με μια δημιουργική ευκαιρία, μια ευκαιρία που επεκτείνει την πορεία σας μέσω των σπουδών, της δουλειάς ή άλλων προσωπικών επιλογών. Ωστόσο, προσεκτικοί θα πρέπει να φανείτε κατά το χρονικό αυτό διάστημα κοντά στην έκλειψη- λόγω άλλων διελεύσεων εκ παραλλήλου-, οι γεννημένοι στις 31/8-1/9, 3/9, 13/9, 21/9, γιατί, κατά περίπτωση, θα μπορούσαν οι ημέρες να φέρουν προβλήματα, κόντρες, πιέσεις είτε ζημιογόνες υπερβολές στην αντιμετώπιση και στην αντίδραση.






ΖΥΓΟΣ






Η έκλειψη μπορεί να φέρει αλλαγές ή ανατροπές σχετικές με το περιβάλλον, τη γειτονιά, τα αδέλφια ή το μεταφορικό σας μέσον. Για τους γεννημένους στις 10-11/10 ενυπάρχουν εξελίξεις που χρήζουν προσοχής ή αξιοποίησης (ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο) σχετικά με τα οικονομικά και τα εισοδήματά σας. Η εποχή είναι κατάλληλη για να τρέξετε, να «βγάλουν τα πόδια σας νερό», να κάνετε επαφές, για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις, εργασία, «τρόπους» συνέχισης για το παρακάτω! Προσέξτε πάντα τη νευρικότητα στα λόγια / στο τιμόνι, εσείς οι Ζυγοί. Αν γεννηθήκατε γύρω στις 24-27/9, τώρα διαφαίνεται μια ξεκαθαρη ευκαιρία μέσα από μετακινήσεις, συζητήσεις, εμπορικές ή άλλες συνδιαλλαγές και προτάσεις. Βρίσκετε διεξόδους στις ανατροπές της ζωής σας εν μέσω νέων σχέσεων και συνεργασιών που εκκολάπτονται.






ΣΚΟΡΠΙΟΣ






Η έκλειψη επηρεάζει έμμεσα το δικό σας ζώδιο, εκτός αν έχετε πλανητικές θέσεις και σημεία εντός ωροσκοπίου που θίγονται άμεσα μαθηματικά από το φεγγάρι. Θέματα που άπτονται των οικονομικών, του μισθού ή ενός νέου εισοδήματος είναι στο μενού. Η εξασφάλιση, η διασφάλιση, αλλά και το «σύστημα αξιών» σας – θεωρητικά, συναισθηματικά, αλλά και πρακτικά ιδωμένο- τίθενται επί τάπητος. Κάποιοι έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε επιπλέον χρήματα, ενώ άλλοι μπαίνετε σε μια πιο σταθερή και δημιουργική φάση στην προσωπική σας ζωή. Αν γεννηθήκατε εκεί γύρω στις 20-21/11, τότε θα πρέπει να παραμείνετε στωικοί απέναντι στην ρευστότητα, στην αβεβαιότητα και στην ανασφάλεια που βιώνετε και να θυμάστε πως όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα μετά το Φλεβάρη του 2012. Προστασία και ευκαιρίες επιφυλάσσει το πλανητικό σκηνικό κατά την περίοδο της έκλειψης για τους Σκορπιούς της 29/10.






ΤΟΞΟΤΗΣ






Άμεση επιρροή από την έκλειψη θα έχετε οι γεννημένοι στις 24-27/11. Τα σενάρια σαφώς ποικίλλουν αναλόγως των συνολικών θέσεων του προσωπικού σας ωροσκοπίου. Οι εξελίξεις, θετικές / αρνητικές, αφορούν σε κάθε κεντρικό άξονα του βίου σας, ήτοι στις προσωπικές / επαγγελματικές σχέσεις και επιλογές, στην καριέρα ή στην οικογένεια, αλλά και στην υγεία. Ένας νέος κύκλος είναι μπροστά, ο οποίος ενέχει μια κρίση, μια αλλαγή, αλλά και έναν αγώνα δρόμου, για τους περισσότερους. Η τυχερή και δημιουργική για εσάς διέλευση του Ουρανού από τον Κριό και οι λοιπές πλανητικές θέσεις, θα σας ενισχύουν σε τυχόν τωρινές απώλειες, κατά το Φεβρουάριο και κατά το Μάρτιο του 2012. Τοξότες που γεννηθήκατε στις 28-30/11, 2-3/12 και 12/12, άσχετα από την έκλειψη αυτή καθεαυτή, θα πρέπει στο χρονικό διάστημα που συζητούμε να προσέχετε τις εμπλοκές, να μεριμνάτε για προβλήματα, ν’ αποφύγετε τυχόν κόντρες, αλλά και να επαγρυπνείτε για φορτίσεις σε όλα τα επίπεδα, λόγω των λοιπών διελεύσεων που θίγουν τον Ήλιο σας.






ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ






Έμμεσα ενυπάρχει επίδραση και στο δικό σας ζώδιο από την έκλειψη και για εσάς η ρευστότητα αφορά κυρίως σε ζητήματα εργασίας είτε υγείας, ενώ οι διαδικασίες ενέχουν πιθανώς παρασκήνιο ή ένα ύφος προπαρασκευαστικό. Άγχος κ αγωνίες είναι στο μενού. Αν γεννηθήκατε στις 8/1, τότε με την έκλειψη θα μπορούσατε νά έχετε και μια θετική εκδοχή – εφόσον αυτό υποστηρίζεται από το γενέθλιο, συνολικό ωροσκόπιο- σχετικά με μια γνωριμία, επαφή, φιλία και πρόταση ή με έναν καινοτόμο στόχο που θα σας βάλει σε νέα τροχιά δραστηριοτήτων κι επιλογών παρακάτω (σε προσωπικό / συναισθηματικό ή συλλογικό / επαγγελματικό επίπεδο). Αιγόκεροι της 28/12, 2-4/1, 12-13/1 & 15-16/1 παραμένετε οι πλέον πιεσμένοι, φορτισμένοι κ επιβαρυμένοι ίσως της εποχής. Εϊναι όμως σίγουρο πως το 2012 θα ανακάμψετε, κάτι που συμβολίζεται από μια σειρά αστρολογικών παραγόντων!






ΥΔΡΟΧΟΟΣ






Με την έκλειψη οι Υδροχόοι ευνοείστε στο να διεκδικήσετε ηθικό, υλικό ή συναισθηματικό όφελος μέσα από επαφές με φίλους, γνωριμίες, συλλογικά περιβάλλοντα. Μπορεί να έχετε προτάσεις για δουλειά ή να βάλετε μπροστά ένα καινούργιο προσωπικό ή επαγγελματικό σχέδιο, μέσα από καινοτόμες ιδέες. Κάποιοι πιθανώς έρχεστε σε επαφή με άτομα που εμμέσως φέρνουν τον έρωτα πιο κοντά! Οι ευκαιρίες του τώρα θα καρποφορήσουν ιδιαίτερα από τον Ιούνιο του 2012, κυρίως αν γεννηθήκατε εκεί γύρω στις 21-25/1. Κεραυνοβόλοι έρωτες μέσα από γνωριμίες ή ξαφνικές συμπτώσεις κέρδους και τύχης μπορεί να έλθουν σ’ εσάς της 4-5/2, όμως οι ίδιοι είστε που πιθανώς θα πρέπει να μεριμνήσετε για να μην έχετε κόντρες, ρήξεις και απώλειες σε οικονομικό ή άλλο επίπεδο (το προσωπικό ωροσκόπιο θα καθορίσει τον τρόπο που θα πραγματωθεί αυτή η τάση τελικά). Προσοχή πάντα στην εξιδανίκευση ανθρώπων που θα γνωρίσετε, αλλά και προτάσεων που θα δεχθείτε, λέμε πάντα σε όσους γεννηθήκατε στις 17-18/2.






ΙΧΘΥΕΣ






Για το δικό σας ζώδιο η έκλειψη αφορά στον τομέα του 10ου φυσικού οίκου, δηλ. σε θέματα που άπτονται κυρίως του μέλλοντός σας σε όλα τα επίπεδα: καριέρα, γάμος, κοινωνική θέση, αλλά και κατάσταση ενός γονέα. Όλα αυτά μπορούν να βρεθούν σε συνθήκη ρευστότητας, ανατροπής, κρίσης ή αλλαγής. Βασικό όμως είναι να θυμάστε πως η θέση του Δία έως και το Φεβρουάριο 2012 θα διαδραματίσει το ρόλο καταλύτη για να προχωρήσετε με περισσότερη γνώση και με αίσθηση νέων ευκαιριών παρακάτω, ακόμα κι αν προσωρινά οι εξελίξεις μπορεί να φοβίσουν ή να στεναχωρήσουν ορισμένους από εσάς, κυρίως τους άμεσα θιγόμενους, ήτοι τους γεννημένους στις 20-23/2. Το κλειδί στην αντιμετώπιση είτε η αιτία της αλλαγής προέρχεται από μια δική σας κίνηση, ιδέα ή από συζητήσεις, συμβουλές κ προτάσεις που εμφανίζονται και σας καλύπτουν. Προσεκτικοί θα πρέπει να φανείτε κατά το χρονικό αυτό διάστημα (κατά το τέλος Νοέμβρη και αρχές του Δεκέμβρη) και άσχετα από την έκλειψη, οι γεννημένοι στις 26-27/2, 1/3, 11/3, 19/3, καθώς οι λοιπές πλανητικές διελεύσεις θα μπορούσαν-υπό συνθήκες- να δείξουν ρήξεις, αναταραχές, πιέσεις, υπερβολικές και άτοπες ή ζημιογόνες συμπεριφορές, αντιδράσεις ή συμπτώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: