Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ποιος ήταν ο «Mr Romeo»

Ποιος ήταν ο «Mr Romeo»
Η ζωή του Νίκου Γιγουρτάκη
Σοκ στην κοσμική Αθήνα προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του 30χρονου επιχειρηματία Νίκου Γιγουρτάκη. Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Romeo» άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα χτες τα ξημερώματα από ανακοπή καρδιάς στο Ασκληπιείο της Βούλας.
Ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ της Ελλάδας», όπως τον αποκαλούσαν λόγω των πολλών τατουάζ που είχε στο σώμα του, θεωρούνταν ως ένας από τους πιο γνωστούς και περιζήτητους ζεν πρεμιέ της Αθήνας. Οι σχέσεις του με διάσημες Ελληνίδες τραγουδίστριες και μοντέλα τραβούσαν τα φώτα της δημοσιότητας.
Ένας από τους μεγάλους έρωτες του επιχειρηματία υπήρξε η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα. Η μελαχρινή playmate Έφη Κυριακού ήταν μία ακόμα από τις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του Νίκου Γιγουρτάκη. Έναν παθιασμένο έρωτα έζησε με τον επιχειρηματία και η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Ήταν λάτρης της γυμναστικής, της ταχύτητας και του ωραίου φύλου. Για πολλούς ήταν άτακτο παιδί της νύχτας αλλά για τους φίλους του η ψυχή της παρέας.
Ο Νίκος Γιγουρτάκης γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Από μικρό παιδί ο πατέρας του Τάκης Γιγουρτάκης, γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, τον είχε δίπλα του στα μαγαζιά μυώντας τον στα «μυστικά» της δουλειάς.
Προτού ασχοληθεί και επαγγελματικά με τα νυχτερινά μαγαζιά, σπούδασε στο Λονδίνο και είχε πάρει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Westminster University.
Στην Αγγλία έζησε αρκετά χρόνια, ανέπτυξε δεσμούς εκεί και δεν έχασε ποτέ την επαφή του.
Οι γονείς του, Τάκης και Χριστίνα Γιγουρτάκη, καθώς και ο μικρότερος αδελφός του Γιώργος, δεν μπορούσαν να πιστέψουν την είδηση για το χαμό του γιου τους.
Η επιχειρηματική ιστορία της οικογένειας ξεκινά με τον πατέρα του Τάκη Γιγουρτάκη, Νίκο, ο οποίος δημιούργησε ένα από τα πιο επιτυχημένα κέντρα διασκέδασης στο Δέλτα Φαλήρου τη δεκαετία του '70.
Σήμερα η οικογένεια Γιγουρτάκη έχει στην ιδιοκτησία της τα κέντρα Romeo, Can Can, τη λέσχης Monte Carlo, αλλά και το πολυτελέστατου resort στο Μπαλί Majapahit Beach Villas, με τέσσερις εκπληκτικές βίλες πάνω στη θάλασσα στις οποίες έχουν κατά καιρούς περάσει τις διακοπές τους μεγάλα ονόματα των επιχειρήσεων και της σόουμπιζ.
«Το ότι βρήκα μία έτοιμη δουλειά και ένα όνομα που έχει ιστορία με εννοείται ότι με βοήθησε. Είναι όμως ένα βάρος που θα κουβαλώ, για να μπορέσω να αποδείξω αν είμαι καλύτερος των περιστάσεων και να ανεβάσω πιο πολύ τον πήχη και τους στόχους», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Πληροφορίες θέλουν τον νεαρό να διαμαρτύρεται για πόνους στο στήθος κατά καιρούς, αλλά ουδέποτε φέρεται να είχε δώσει σημασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: