Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

«Ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε αλλά απέδρασε στην Αργεντινή»

Ο Αδόλφος Χίτλερ σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του και απέδρασε στην Αργεντινή. Αυτό υποστηρίζει ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο και ήδη έχει γίνει στόχος ποικίλων σχολίων σε διάφορα blogs και ιστοσελίδες.


Το «Grey Wolf: The Escape of Adolf», αναφέρει πως τα αποδεικτικά στοιχεία για τον θάνατο του δικτάτορα έχουν αλλοιωθεί και πως στην πραγματικότητα διέφυγε με υποβρύχιο μαζί με την Εύα Μπράουν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.


Οι συγγραφείς Simon Dunstan και Gerrard Williams συνεχίζουν τις «αποκαλύψεις» γράφοντας πως ο Αυστριακός εθνικοσοσιαλιστής απέκτησε και δύο κόρες με τη σύζυγό του και πέθανε το 1962. Ακόμα, οι μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών γνώριζαν αυτό το «γεγονός» αλλά έμειναν αδρανείς με αντάλλαγμα την πρόσβαση στην.....


πολεμική τεχνολογία των Ναζί.


«Δεν θέλαμε να ξαναγράψουμε την ιστορία αλλά τα στοιχεία είναι πολύ συνταρακτικά για να τα αγνοήσουμε», δηλώνει ο Gerrard Williams, ιστορικός και δημοσιογράφος.


Ο διακεκριμένος ιστορικός Guy Walters χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς των συγγραφέων ως «2000% ανοησίες» ενώ για τους ίδιους είπε πως θα έπρεπε να ντρέπονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια: