Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Οι πιο περίεργες εξαφανίσεις

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που εξαφανίστηκαν χωρίς κανένα ίχνος και μέχρι σήμερα… κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς τούς συνέβη. Ακολουθούν οι πιο μυστήριες εξαφανίσεις, οι οποίες για πολλές δεκαετίες καλύπτονται από ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου.
Joseph Crater




Ο Joseph Crater εξαφανίστηκε το 1930, όταν ήταν σε διακοπές στο Μέιν. Πήρε ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο και είπε στη σύζυγό του ότι έπρεπε να επιστρέψει στην πόλη της Νέας Υόρκης αμέσως.
Φεύγοντας από ένα εστιατόριο που γευμάτιζε με τους φίλους του και την ερωμένη του, μπήκε σε ένα ταξί και εξαφανίστηκε.
Ένα μήνα αργότερα εξαφανίστηκε και η ερωμένη του.
Richard John Bingham




Η Λαίδη Lucan καλυμένη με το αίμα της, μπήκε τρέχοντας σε μια παμπ ουρλιάζοντας για το πώς ο σύζυγός της είχε προσπαθήσει να την δολοφονήσει. Η αστυνομία έψαξε το σπίτι των Lucan και βρήκε την νταντά να κείτεται νεκρή κατά μήκος ενός αιματοβαμμένου σωλήνα.
Ο Λόρδος Lucan είπε ότι ήταν στο σπίτι, όταν η γυναίκα του δέχτηκε επίθεση. Εξαφανίστηκε μερικές μέρες αργότερα και ένας παρόμοιος σωλήνας, σαν αυτόν που είχε βρεθεί η νταντά, βρέθηκε στο αιματοβαμμένο του αυτοκίνητο.
Dorothy Arnold




Η Dorothy Arnold, μια πλούσια γυναίκα, ψώνιζε ένα φόρεμα όταν εξαφανίστηκε στην Νέα Υόρκη το 1910. Η οικογένεια της θεώρησε ότι κλέφτηκε μαζί με τον φίλο της, ο οποίος όμως δεν ήξερε τίποτα γι αυτό το γεγονός.
Benjamin Briggs




Aυτός ο άνθρωπος ήταν ο καπετάνιος του πλοίου που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στον Ατλαντικό Ωκεανό. Το Mary Celeste είχε εγκαταλειφθεί μαζί με τα μέλη του πληρώματός του, ο Briggs, τα παιδιά του και η σύζυγός του επίσης έλειπαν. Αυτή η εξαφάνιση είναι από τα πιο διάσημα ιστορικά μυστήρια.
Etta Place




Η Etta Place ήταν η φίλη του Harry Longabaugh του περιβόητου άνδρα που ήταν επίσης γνωστός και ως The Sundance Kid. Όσοι την γνώριζαν δεν ήταν σίγουροι για το πραγματικό της όνομα, μιας που άλλαζε το όνομα της συχνά.
Ήταν μια πόρνη και η πρώτη γυναίκα γαιοκτήμονας της Αργεντινής. Η Etta Place, εξαφανίστηκε μετά την έκδοση του πιστοποιητικού θανάτου του φίλου της. Λένε ότι εξαφανίστηκε για την επίλυση των προβλημάτων που υπήρχαν σχετικά με ακίνητα που είχε στην κατοχή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: